Kuva: AOP

Brad Pitt on todella hoikassa kunnossa - katso tuoreet kuvat

17.05.2017 11:45 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Pitt on eron jälkeen muuttunut huomattavasti.

Näyttelijäkomistus Brad Pitt, 53, on muuttunut todella paljon viimeisten kuukausien aikana. Ero Angelina Joliesta on mitä ilmeisemmin vaikuttanut miehen ruokahaluun, sillä tätä nykyä hän on hoikemmassa kunnossa kuin pitkään aikaan.

Asia kiinnitti huomion jo muutama viikko sitten, kun Pitt nähtiin lehden kansikuvassa. Kyseisessä otoksessa huomio kiinnittyi etenkin riutuneeseen olemukseen. Tuon kuvan pääset katsomaan täältä.

Tuoreissa paparazzikuvissa on myös havaittavissa se, että Pitt on hoikistunut hurjasti. Kuvissa mies näyttää hymyilevältä ja onnelliselta, mutta päällä olevat vaatteet eivät istu parhaalla mahdollisella tavalla.

Tuoreet otokset pääset katsomaan täältä.

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Jolien ja Pittin ero ei ole ollut sieltä helpoimmasta päästä. Mediassa on muun muassa kerrottu siitä, miten Pittin epäiltiin käyttäytyneen aggressiivisesti vanhinta poikaansa kohtaan. Tämän lisäksi Jolie on muun muassa vaatinut, että Pittin on käytävä huumetesteissä ennen, kuin hän voi tavata lapsiaan.

Tuoreimman uutisen mukaan Pitt kuitenkin on sitä mieltä, että hänellä ei todellakaan ole mitään salattavaa. Tuon jutun pääset lukemaan täältä.

Kilpailut

Uusimmat