Kaikki artikkelit

Julkaisu on karua katseltavaa.
Ellie Hatfull on kuluttanut alusvaatteisiin tänä vuonna yli 3000 euroa.
Seksiaddiktin elämä on jatkuvaa peittelemistä.
Kuten arvata saattaa, eniten addiktoivat ne ruoka-aineet, joissa on runsaasti sokeria tai rasvaa.
Jotkut käyttävät satoja euroja seksileluihin ja toiset kertovat, että ovat menettäneet kaikki ystävänsä sen vuoksi, että on harrastanut seksiä heidän kanssaan.
Seksiaddiota ei voida parantaa.
Videolla puhuvan Simon Sinekin mielestä puhelinta ei tulisi koskaan pitää pöydällä silloin, kun on toisen ihmisen seurassa.
Rokkilegenda Meat Loaf kuljettaa useita kumiankkoja mukanaan myös kiertueilla.
Toni Jyvälä tunsi olonsa vapaaksi, kun hän vihdoin, vuosikausien kierteen jälkeen uskalsi myöntää olevansa addiktoitunut pornoon. Nyt Jyvälä kertoo elämästään piinaavan riippuvuuden kanssa Voice.fi-sivulle omin sanoin.
Tuntuuko sinusta, ettei sinulla ole koskaan riittävästi aikaa?
Minun tarinani -sarjassa ihmiset kertovat selviytymistarinoitaan omin sanoin. Tällä kertaa äänessä on Sanna, joka jäi koukkuun viattoman kuuloiseen asiaan, ja sai huomata, että siitä tuli hänen elämänsä kiintopiste.
Michiganin yliopiston tutkijoiden mukaan juustoa sisältävät ruuat mielletään kaikista addiktoivimmiksi. Syy löytyy yhdestä ainoasta ainesosasta.
Kun katse ei ole koko ajan liimautuneena kännykän ruutuun, voi ympäriltään huomata yllättäviä asioita.
Tupakkariippuvuutta voisi ennaltaehkäistä puuttumalla savukkeiden sisältöön. Muutos auttaisi tutkitusti myös lopettamaan polttamisen.
Asiantuntijoiden mukaan älypuhelinten käyttäjien keskuudessa yleistyy fobia siitä, että joutuisi olemaan ilman kännykkää.
Matkapuhelimeen voi koukuttua yllättävänkin helposti, sillä se on niin suuri osa elämää. Mutta mistä sitten tietää olevansa liian koukussa?