Kaikki artikkelit

Tim Burtonin ohjaama ja Johnny Deppin tähdittämä Liisa ihmemaassa tulee Suomessa ensi-iltaan perjantaina 12.3. Lewis Carrollin tarina on inspiroinut myös monia muusikoita.
Tim Burtonin ohjaamaa ja Johnny Deppin tähdittämää Alice In Wonderlandia uhkaa Euroopassa elokuvateatteriboikotti.
Ystävänpäivään liittyy paljon kaupallista härpäkettä ja menoa. Viime perjantaina järjestetty Valentine Festarit epäonnistui kuitenkin pahasti ystävänpäivähehkutuksessaan.
Glamrokkari Chris Malice In Wonderland -yhtyeestä kertoi Voicelle, että Norjassa ei heidän kanssa samassa genressä ole kilpailevia bändejä. Miehen mukaan maassa ei soiteta rokkia oikeastaan ollenkaan.
Uuden Liisa Ihmemaassa -elokuvan Almost Alice -nimisellä soundtrackillä soittaa Blink 182 ja Fall Out Boyn basistien lisäksi myös The Cure ja Franz Ferdinand.
Suomalaiset mäkihyppääjät saavat lähes poikkeuksetta huonoimmat pisteet kilpailuissa norjalaisilta tuomareilta. Malice in Wonderland -yhtyeen laulaja Chris uskoo, että taustalla on salaliitto.
Johnny Depp näyttelee Hullua Hatuntekijää tulevassa Liisa Ihmemaassa -elokuvassa. Katso, miltä hurmurinäyttelijän hahmo näyttää elokuvassa.
Ohjaaja Tim Burton on tehnyt klassisesta Lewis Carrollin teoksesta 3-D elokuvan. Katso traileri!