Kuva: AOP

Muistatko, kun Britney Spears ajeli hiuksensa? Pop-tähti paljastaa syyn teon takana

18.10.2023 08:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Pop-tähti Britney Spears ajeli hiuksensa pois vuonna 2007.

Yksi Pop-tähti Britney Spearsin, 41, vielä tänäkin päivänä muistettavista tempauksista on seurannut pop-tähteä vuodesta 2007 lähtien. Tuolloin Spears ajeli hiuksensa pois osoittaakseen mielipiteensä kokemastaan julkisesta paineesta.

 Tapahtumien aikaan 25-vuotias Spears kävi myös läpi avieroa puolisostaan Kevin Federlinesta ja kamppaili lastensa Seanin ja Jaydenin huoltajuudesta. Media olikin tuohon aikaan entistä kiinnostuneempi pop-tähden elämästä. 

-Minua on tarkkailtu todella paljon varttuessani. Minua on katsottu päästä varpaisiin, ihmiset ovat kertoneet minulle mielipiteensä kehostani siitä lähtien, kun olin teini-ikäinen. Hiusten ajelu ja huonosti käyttäytyminen olivat keino antaa takaisin, Spears muistelee pian julkaistavassa elämänkertateoksessaan. 

Hiustenleikkuuta seuranneina kuukausina Spears oli otsikoissa tiuhaan. Hän muun muassa hakkasi sateenvarjolla paparazzin autoa, juoksenteli yöllä apteekissa ja tammikuussa 2008 hän lukitsi itsensä ja Jayden-poikansa kotinsa kylpyhuoneeseen. Lopulta Spears joutui sairaalahoitoon ja pian tapahtumien jälkeen Spearsin isästä Jamie Spearsista tuli tyttärensä huoltaja. Lopulta huoltajuusuhde kesti 13 vuoden ajan. Holhoussuhde päättyi kesällä 2021.

Nainen minussa -muistelmateos julkaistaan 24. lokakuuta.

Lue myös: Muistatko Britney Spearsin ikonisen esintymisen valtavan käärmeen kanssa? 'Olin kauhuissani'

Lue myös: Britney Spears paljastaa muistelmateoksensa julkaisupäivän - "Oletko valmis?"

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat