Kaikki artikkelit

D-vitamiinin puutos voi oireilla monin tavoin. Ratkaisu puutokseen saattaa löytyä oikean ravinnon avulla.
D-vitamiinin puutos on meillä Suomessa yleinen vaiva ja vaikka moni nauttiikin vitamiinilisää purkista, saavat lukemattomat suomalaiset silti liian vähän D-vitamiinia.
Tutkimusten mukaan aikuiset nauttivat paljon enemmän D-vitamiinia kuin mitä olisi tarpeen.
Vaihdevuosien alkamisiän salaisuus voi piillä ruokavaliossa, väitetään tuoreessa tutkimuksessa.
Markkinoilla on tänä päivänä tarjolla laaja kirjo monenlaista lisäravinnetta ja toisinaan onkin vaikea valita juuri itselleen tarpeelliset vitamiinit.
Moni suomalainen nauttii D-vitamiinia suoraan purkista, mikä täällä pimeässä pohjolassa onkin tarpeellista. Mutta mistä tietää saako D-vitamiinia tarpeeksi?
Vaikka kesäaurinko paistaisikin, saatat saada liian vähän D-vitamiinia. Paljon keskustelua herättänyt vitamiinin puutostila voi aiheuttaa useita oireita, jotka on kuitenkin helppo huomata omasta olotilasta.
Tuore tutkimus selvitti, millaista hyötyä d-vitaaminista on raskaana oleville naisille.  
Tuoreen tutkimuksen mukaan dementia ja Alzheimerin tauti uhkaavat niitä, jotka saavat vitamiinia liian vähän.
D-vitamiini on useiden tutkimusten mukaan tärkeää terveydellesi. Tiettyjä ruokia suosimalla saa helposti suositellun päiväannoksen.
Moni hyvinvointiasiantuntija kritisoi maamme pieniä D-vitamiinisuosituksiamme. Mistö sitten tiedämme kuinka paljon vitamiina on tarpeeksi?  
D-vitamiinin riittävä saanti voidaan yleensä turvata oikealla ruokavaliolla, kirjoittaa viikonlopun Ilta-Sanomat. Silti moni suomalainen popsii lisäravinteena pillereitä, joissa D-vitamiinipitoisuudet ovat vaarallisilla rajoilla.
Helsingin Sanomissa kerrottiin tällä viikolla, että Suomessa todennäköisesti nostetaan D-vitamiinin saantisuosituksia nykyisestä 7,5 mikrogrammasta 10 mikrogrammaa. 
D-vitamiinin puutos on nostettu jälleen keskusteluissa esille. Asiantuntijoiden mukaan suomalaiset saavat D-vitamiinia liian vähän ja tämä näkyy erilaisten sairauksien takana. 
Voicen Myytinmurtajat-osiossa ratkotaan lukijoiden lähettämiä terveysmyyttejä asiantuntijoiden kanssa. Nyt tarkkailtavana ovat paljon julkisuudessa viime aikoina olleet D-vitamiinit. 
D-vitamiini on tärkeä vitamiini, mutta osa Suomessa myytävistä valmisteista on paljastunut pelkäksi vedeksi ja perunajauhoksi. Asiasta kertoi ensimmäisenä eilen Ylen Akuutti-ohjelma.