Unohda leffa ja illallinen – 10 hauskaa ja erilaista ideaa ensitreffeille

19.04.2015 20:15 - Linda Arponen

Mikäli ensimmäisillä treffeillä käyttää mielikuvitusta paikan ja aktiviteettien suhteen, voi päivästä tulla molemmille mukava ja ikimuistoinen.

Ensitreffit voivat olla hermostuttavia. Sen jälkeen, kun on saanut pyydettyä toisen ulos, saattaa alkaa jännittää esimerkiksi sitä, mitä puhuttavaa toisen kanssa voi keksiä.

Elokuva ja päivällinen on klassinen kaava ensitreffeille, mutta miksi ette kokeilisi jotakin erilaista tekemistä ensimmäisille treffeillenne? Parhaimmillaan uudenlaiset aktiviteetit ensimmäisillä treffeillä rentouttavat teidät niin hyvin, ettette edes enää jännitä toisianne, jonka seurauksena tahdotte myös nähdä toisenne uudelleen.

Ensitreffeillä voi kokeilla esimerkiksi jotakin seuraavista asioista:

Patikointi

Lähtekää kävelylle joko kunnolla maastoon tai sitten helpommalle retkipolulle, omien halujenne ja taitojenne mukaan. Liikkumalla saatte endorfiinit liikkeelle ja tulette iloisemmiksi. Lisäksi voitte tutustua toisiinne kauniissa ympäristössä.

Luistelu

Suunnatkaa jäähalliin ja laittakaa luistimet jalkaan. Vaikka ette olisikaan taitavia luistelijoita, voi teillä olla hauskaa, kun edes yritätte liukua yhdessä jäällä.

Piknik

Ottakaa mukaan viltti ja eväitä ja suunnatkaa puistoon rennoille ensitreffeille.

Eläintarha

Eläintarha voi olla hyvä paikka ensitreffeille, sillä eläimet voivat toimia hyvinä keskustelunaloittajina silloin, kun kiusallinen hiljaisuus iskee päälle.

Kokkauskurssi

Nykyään järjestetään paljon erilaisia kokkauskursseja, joilla voi päästä opettelemaan uuden ruokalajin laittoa. Samalla voitte tarkkailla toistenne ruoanlaittotaitoja.

Kävely koirien kanssa

Jos te molemmat omistatte koirat, ottakaa ne mukaan ja suunnatkaa yhdessä koirapuistoon tai kävelylle.

Pyöräretki

Mikäli molemmat pitävät pyöräilystä, miksi ette lähtisi ensitreffeillä pyöräretkelle? Voitte yhdistää myös piknikin tähän retkeen.

Keilailu

Keilahalli voi olla myös mukava paikka ensitreffeille. Samalla kun pidätte hauskaa, voitte myös saada hiukan liikuntaa ja kisailla leikkimielisesti keskenänne.

Tähtien katselu

Mikäli on kirkas ilta ja taivaalla paljon tähtiä, etsikää sopiva paikka niiden katseluun. Yksinkertaista, mutta kaunista.

Urheiluottelu

Mikäli pidätte urheilusta, mutta ette itse halua treffeillä liikuntaa, menkää yhdessä esimerkiksi jääkiekko- tai johonkin muuhun matsiin.

Lue enemmän vinkkejä täältä.

Lue myös: Milloin kannattaa soittaa? Minne ensitreffeille? Listasimme deittailun säännöt

Lähde: Bustle

Kilpailut

Uusimmat