Kuva: AOP

Daniel Craigilla oli vuonna 2006 erikoinen toive James Bondin kohtalosta - arvaatko?

21.12.2022 13:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Craig kertoo myös, onko hän katunut päätöstään lopettaa agentti 007:n roolissa.

Näyttelijä Daniel Craigin, 54, viimeinen Bond-elokuva No Time To Die ilmestyi viime vuoden syyskuussa ja Entinen James Bond -tähti ei sanojensa mukaan ole katunut päätöstään lopettaa suositun agentin saappaissa. Päinvastoin hän on kertonut olevansa kiitollinen menneistä vuosistaan Bondina, eikä hahmon jättäminen taakse ole kaduttanut näyttelijää. 

- Ei, ei ollenkaan, näyttelijä sanoo.

- Minulla oli uskomattoman onnekkaat 17 vuotta elämästäni tehdessäni tätä. Haluan viettää seuraavat 20 vuotta elämästäni purkaen sitä kaikkea ja yrittää laittaa sitä kaikkea järjestykseen, koska se oli niin uskomatonta. Jätin sen niin kuin sen pitää olla ja sain tilaisuuden tehdä sen viimeisessä elokuvassa, näyttelijä kertoo.

Craig kertoo esittäneensä jo aikoja sitten elokuvien tuottaja Barbara Broccolille erikoisen pyynnön koskien Bondin kohtaloa.

- Sanoin Barbaralle kauan aikaa sitten, että jos teen kaikki nämä elokuvat ja teemme ne oikein, voimmeko silloin tappaa hänet, Craig muistelee. 

Broccoli vastasi tuolloin myöntävästi näyttelijän kysymykseen ja Craigin viimeisessä Bond-elokuvassa Bond kuoleekin lopussa. Näyttelijän mukaan Bond tulee kuitenkin palaamaan vielä jossain muodossa, vaikka hän ei hahmoa enää näyttelekään. 

- Hän ei ole oikeasti kuollut. Minä olen poissa, mutta se sanotaan aivan elokuvan lopussa, että Bond palaa, joten hänen on pakko tehdä paluu jossain kohtaa, Craig sanoo viimeisimmästä elokuvastaan. 

Lue myös: Netflixin megasuositun elokuvasarjan toisesta osasta nähtävillä jo tiiseri - tutustu uusiin hahmoihin

Lue myös: James Bond -tuottajilla kova vaatimus hahmon seuraavalle esittäjälle - "Kaikki eivät halua sellaista"

Lue myös: 007 Skyfall -ohjaaja toivoo, että Bondin ohjat ottaisi seuraavaksi nainen: "Täytyy kehittyä"

Lähde: Variety

Kilpailut

Uusimmat