Etsi
Monen suomalaisen jokapäiväinen eväs on nykyisin kananmuna etenkin kasvavan liikuntabuumin myötä. Mutta missä menee turvallinen raja kananmunien syönnin määrässä?
Hommaan tarvitaan vain itse munat sekä kulho.
Kovaksi keitetyistä kananmunista saa kuoren irti pakasterasian avulla.
Salaisuus helpommin irtoaviin kuoriin piilee keitinvedessä.
Miltä maistuvat ylivertaisiksi kehutut soijaliemessä marinoidut kananmunat? Voicen toimitus testasi.
Kananmunien keittämisestä voi tehdä entistäki helpompaa.
Vesipullo on oiva apu, kun yrität erottaa kananmunan keltuaista valkuaisesta.
Kananmunat säilyvät yllättävän kauan.
Kananmunien kuoriminen voi toisinaan olla äärimmäisen raivostuttavaa puuhaa.
Poliisia odotti yllätys kiinalaisen miehen jääkaapissa.