Kaikki artikkelit

Sairauslomalla ei välttämättä tarvitse kyhjöttää kotona.
Muusikko on ollut tehohoidossa keuhkokuumeen oireista.
Kaiken herkuttelun ja lomailun lomassa treenihalut voivat olla vähissä. On kuitenkin olemassa tilanteita, jolloin treeni kannattaa skipata hyvällä omallatunnolla.
Seurapiirikaunotar kertoi asiasta Instagramissa.
Salkkarit -tähti avautuu perheenlisäyshaaveistaan blogissaan.
Turun yliopisto on saanut ensimmäisiä tuloksia puutiaistutkimuksesta. Tutkimustulosten mukaan taigapunkki on vallannut alaa Suomesta oletettua enemmän.
Amerikkalaislääkärin mukaan sänkyyn jääminen saattaa lisätä riskiä sairastua esimerkiksi keuhkokuumeeseen.
Yhdysvaltalaiset tutkijat ovat varoittaneet kissanomistajia kissanraapimataudista, joka välittyy kissan raapaisun tai pureman välityksellä ihmiseen.
Jo terve järki sanoo, ettei kipeänä pitäisi lähteä treenaamaan. Koko toipumisjakso kannattaa ottaa rauhallisesti, lääkäri kehottaa.
Moni vihaa kipeänä oloa, eikä syyttä. Kuitenkin, jos taudin oireita ymmärtää, saattaa niitä myös olla helpompi sietää. 
Flunssan torjumiseen on monia keinoja.
Moni suomalainen potee matkakuumetta varsinkin loska-aikaan. Jos rahat tai aika eivät riitä ulkomaanmatkaan, matkakuumetta voi lieventää helpoilla keinoilla.
Anssi bongasi Facebookista kuvan, jossa kerrottiin Johnson & Johnsonin kuumemittareista ja niiden testaamisesta.
Martina Aitolehden ja Esko Eerikäisen Vauvakuumetta-ohjelmalle on todennäköisesti tulossa jatkoa. Martinan mukaan jatkoa ollaan jo pohdittu.
Eilen torstaina nähtiin viimeinen osa Martina Aitolehden ja Esko Eerikäisen Vauvakuumetta-sarjasta. Jaksossa paljastui, ettei Martina tunne isäänsä.
Katsoessaan Martina Aitolehden ja Esko Eerikäisen Vauvakuumetta-sarjaa Lapkon laulaja-kitaristi oli huomannut, että tuntee hengenheimolaisuutta Eskon kanssa.