Kaikki artikkelit

Rämpyläleiri: Vammaisten vallankumous on saanut hurjasti ylistäviä arvioita.
Lapsuusmaisemissani suurta osaa näyttelee pieni järvi parin kilometrin päässä vanhemmiltani. Tämä järvi pitää sisällään paljon erilaisia muistoja, niin hyviä kuin huonojakin. Järven rannalla on rakastuttu ensimmäisen kerran ja onpa sieltä naarattu ruumiskin päätynyt uniin asti. Tänä talvena tuo järvi onnistui myös luomaan uusia kokemuksia!
Teltta, laavu, puumajoite, riippumatto, tarppi…Mahdollisuuksia ulkona majoittumiseen on monia. Olen aina ajatellut perusteltan olevan se paras retkikoti itselleni, mutta koulun myötä mielenkiinto muihinkin majoitteisiin heräsi. Ja kun koulun puolesta mahdollisuus erilaisten yöpymismekanismien kokeiluun on olemassa, niin onhan se pakko testata miten uni missäkin maistuu…
Sobiborin kuolemanleiriltä löytynyt riipus on täsmälleen samanlainen kuin päiväkirjastaan tunnetulla Anne Frankilla.
Kauhujen keskitysleiri nousi tänään otsikoihin saksalaisen oikeudenkäynnin takia. Toisen maailmansodan aikainen keskitysleiri on myös turistinähtävyys, josta jaetaan kuvia sosiaalisessa mediassa.
Tyttö ei ollut mielissään siitä, että hänen äitinsä ilmoitti hänet kesäleirille. Sen vuoksi hän kirjoitti äidilleen katkeran kirjeen.
Anssi poti huonoa omaatuntoa lemmikin omistajana, joten Niina päätti lohduttaa miestä kertomalla synkästä historiastaan lemmikkiensä kanssa.
Kotimainen hiphop-tapatuma Pipefest järjestettiin tänä kesänä jo yhdennentoista kerran. Tälläkin kertaa leirintäalueella öitään vietti runsas joukko kirjavaa juhlakansaa.