Kaikki artikkelit

Minun tarinani -sarjassa ihmiset kertovat selviytymistarinoitaan omin sanoin. Tällä kertaa tarinansa kertoo 22-vuotias Julia Määttä, jolla diagnosoitiin Burkittin lymfooma.
Minun tarinani -sarjassa rankoistakin kokemuksista selvinneet ihmiset kertovat menneisyydestään ja siitä, miten he ovat selvinneet. Tällä kertaa oman tarinansa kertoo Anne*, jonka poika tappoi itsensä 18-vuotiaana.
Minun tarinani -sarjassa lukijat kertovat elämästään omin sanoin ja rehellisesti. Tällä kertaa tarinansa kertoo *Siru, joka on tehnyt vuosikausia töitä parantuakseen väkivaltaisen suhteen jättämistä arvista.
Minun tarinani -juttusarjassa ihmiset kertovat elämänsä koettelemuksista omin sanoin ja rehellisesti. Tällä kertaa äänessä on Mari*, 24, jonka tielle elämä on heittänyt lukemattomia terveydellisiä haasteita.
Minun tarinani -sarjassa ihmiset kertovat elämänsä koettelemuksista omin sanoin ja rehellisesti. Tällä kertaa ääneen pääsee Henna, joka voitti pitkän taistelun masennusta ja syömishäiriöitä vastaan.
Minun tarinani -sarjassa rankoistakin kokemuksista selvinneet ihmiset kertovat menneisyydestään ja siitä, miten he ovat selvinneet. Tällä kertaa oman tarinansa kertoo Sohvi*, joka turvautui ruokaan, kun kiusaajat tekivät hänen elämästään helvettiä.
Minun tarinani -sarjassa rankoistakin kokemuksista selvinneet ihmiset kertovat menneisyydestään ja siitä, miten he ovat selvinneet. Tällä kertaa oman tarinansa kertoo Sofia*, joka joutui tekemään elämänsä vaikeimman ratkaisun alle kaksikymppisenä.
Minun tarinani -sarjassa lukijat kertovat elämästään omin sanoin ja rehellisesti. Tällä kertaa äänessä on 36-vuotias Antti*, joka ei ole koskaan saanut kokea rakkautta.
Minun tarinani -sarjassa lukijat kertovat elämästään omin sanoin ja rehellisesti. Tällä kertaa tarinansa kertoo Sonja, jonka paras ystävä teki itsemurhan 18-vuotiaana.
Minun tarinani -sarjassa rankoistakin kokemuksista selvinneet ihmiset kertovat menneisyydestään ja siitä, miten he ovat selvinneet. Tällä kertaa oman tarinansa kertoo 26-vuotias Anna-Maria, jonka lapsuutta varjosti alkoholi ja nuoruutta huumeidenkäyttö.
Minun tarinani -sarjassa ihmiset kertovat selviytymistarinoitaan omin sanoin. Tällä kertaa äänessä on Sanna, joka jäi koukkuun viattoman kuuloiseen asiaan, ja sai huomata, että siitä tuli hänen elämänsä kiintopiste.
Minun tarinani -sarjassa lukijat kertovat elämästään omin sanoin ja rehellisesti. Tällä kertaa tarinansa jakaa Eveliina, 21, jonka isä teki itsemurhan tytön ollessa yhdeksänvuotias.
Minun tarinani -juttusarjassa ihmiset kertovat elämästään omin sanoin ja rehellisesti. Tällä kertaa tarinansa kertoo Henri, joka menetti äitinsä auto-onnettomuudessa 10-vuotiaana.
Helena piti huolta iäkkäistä vanhemmistaan samalla, kun hän kipuili oman terveytensä kanssa. Lääkärissä selvisi, että kohtu oli täynnä kasvaimia.
Moni suomalainen nainen käy päivittäin taistelua itsensä kanssa, kun liian suureksi kasvaneet rinnat muuttuvat terveyshaitaksi. Suuret, roikkuvat rinnat voivat myös olla suuri kolaus itsetunnolle.
Minun tarinani -juttusarjassa ihmiset kertovat rehellisesti ja omin sanoin elämästään ja kokemuksistaan. Tällä kertaa oman tarinansa kertoo Salla, jonka elämä uhkasi päättyä kauniina kesäpäivänä.