Kaikki artikkelit

Kardashianit osallistuivat viikonloppuna People's Choice Awards -gaalaan ja antoivat kireähkön haastattelun.
Jennifer Aniston kiitteli Frendit-sarjaa siitä, että katsojat ovat nyt valinneet hänet ikoniseksi näyttelijäksi. Vitsejä palkintopuheesta ei kuitenkaan puuttunut.
Tämän kevään juhlapukeutumisessa nähdään paljon kimalletta.
People's Choice -gaala järjestetään tammikuussa 2014.
Teinitähti Miley Cyrus herätti ihastusta edustaessaan Los Angelesissa.
Amerikkalaisen CBS-radioyhtiön vuosittaisessa People's Choice Awards -internetäänestyksessä fanit valitsevat menneen vuoden populaarikulttuurin parhaat. Fanien suosikit musiikin, television ja elokuvien saralla palkittiin eilen Los Angelesin Nokia-teatterissa.
Viihdetaivaan näyttävimmät kaunottaret keräsivät ihailevia katseita Los Angelesissa.
Paramore-yhtyeen Hayley Williams edusti itseään ja yhtyettään eilisessä People's Choice Awards -gaalassa Los Angelesissa. Kummastusta aiheutti kuitenkin Williamsin juhla-asu.
Jenkkinäyttelijät ja -artistit edustivat itseään hyvin näyttävästi eilen järjestetyssä People's Choice Awards -gaalassa. Los Angelesissa sijaitsevaan Nokia Theatreen oli saapunut kaikki silmäätekevät.
Johnny Depp on rohmunnut palkintoja eilen järjestetyssä People's Choice Awards -gaalassa, kertoo Contactmusic. Hollywoodissa järjestetyssä gaalassa Depp palkittiin muun muassa vuosikymmenen suosituimpana näyttelijänä.