Fanit palkitsivat suosikkinsa - tähtiä ei kiinnostanut

12.01.2012 14:00 -

Amerikkalaisen CBS-radioyhtiön vuosittaisessa People's Choice Awards -internetäänestyksessä fanit valitsevat menneen vuoden populaarikulttuurin parhaat. Fanien suosikit musiikin, television ja elokuvien saralla palkittiin eilen Los Angelesin Nokia-teatterissa.

Kun ehdokkaat julkistettiin marraskuussa, oli laulajatar Katy Perry nimetty peräti seitsemässä kategoriassa. Eniten ehdokkuuksia saanut laulajatar osoittautuikin kansan suosikiksi, sillä tähti voitti People's Choice Awardseissa yhteensä viisi palkintoa. Hänet palkittiin parhaana naisartistina, suosituimpana kiertue-esiintyjänä, parhaasta kappaleestaan E.T, musiikkivideostaan Last Friday Night sekä vierailustaan televisiosarjassa How I Met Your Mother.

Vaikka Perry voitti viisi seitsemästä ehdokkuudestaan, ei hän kuitenkaan saapunut vastaanottamaan palkintojaan, sillä hän perui osallistumisensa muutamaa päivää ennen. Syyksi tähden poissaoloon epäillään hiljattain julkistettua avioeroa brittikoomikko Russell Brandista.

Harry Potter ja kuoleman varjelukset -elokuvan kakkososa keräsi myös useamman pokaalin, sillä se palkittiin parhaana elokuvana ja parhaana toimintaelokuvana, onnistuneimpana kirjaan perustuvana filmatisointina sekä parhaasta roolituksesta. Brittiläisistä elokuvantekijöistä ei myöskään ollut paikalle matkan takia päässyt kukaan, joten palkintoja ei jaettu seremoniassa.

Rihanna palkittiin parhaana R&B- ja Eminem Hiphop-artistina. Palkittuja elokuvatähtiä olivat muun muassa Johnny Depp, Emma Stone ja Robert Pattison. Televisiosarjoista suosituimpia olivat How I Met Your Mother, Castle ja Tyhjätaskut.

Katso kaikki palkitut täältä

Kilpailut

Uusimmat