Kaikki artikkelit

Poets of the Fallin nokkamies Marko Saaresto kohtaa kaikki ihmiset ihmisinä.
Yhtyeen uusi albumi julkaistaan tänään 5.10.2018.
Yhtyeen omat ongelmat ovat lähinnä aikatauluttamisessa.
Poets of the Fall aloittaa viisitoistavuotisen uransa juhlinnan uudella singlellä sekä kattavalla Suomen-kiertueella.
Jäähallin kenttä oli verhottu mustalla kankaalla, joka toi pienen lisämausteen Clearview-levyjulkkarikeikalle.
Yhtyeen laulaja Marko Saaresto mainitsi Radio Novalle, että on haaveillut pitkään näin suuresta kotimaankeikasta - jos festareita ei lasketa.
Muusikko Marko Saaresto muistutti, että oman nimen tekeminen maailmalla on monesti pitkä ja kivikkoinen tie. Lopussa saattaa kuitenkin häämöttää lottovoitto.
Uran suurin kotimaan kiertue vie Poets of the Fallin jäähalliin.
Levy tulee julki syyskuussa 2016.
Poets of the Fallin laulaja Marko Saaresto kertoi Voicelle bändin tulevan levyn nimestä ja Daze-musiikkivideon jännittävistä kuvauksista.
Odotettu Daze-sinkku julkaistiin tänään. Biisille tehdyn musiikkivideon voit katsoa artikkelin lopusta.
Fanien kahden vuoden odotus palkitaan syyskuussa.
Poets of the Fall -yhtye arvosteli eilen Spotifyn artiseille maksamia korvauksia riittämättömiksi. Bändin kritiikki oli kulkeutunut Spotifyn korviin. Tänään firma otti yhteyttä Poets of the Falliin.
Spotify on  herättänyt paljon keskustelua artistien keskuudessa – muusikot kun eivät vielä tässä vaiheessa juuri tilityksiä palvelusta saa. Poets of the Fall –yhtyeen Marko Saaresto valotti Voicelle, miten vaatimattomia tuloja Spotify bändeille tarjoaa.
Radio Cityn Ylösnousemus-ohjelman juontaja Veera Karhuvaara yllättyi tiistaiaamuna täysin, kun äkkiarvaamatta studioon syöksyi Poets of the Fall –yhtye.
Poets of The Fall -yhtye esiintyi toissa viikonloppuna The Great Indian Octoberfesteilla Bangaloressa ja sai innostuneen vastaanoton.