Kaikki artikkelit

Erin - Kohta hänen -kosintakilpailu huipentui tänään kihlautumiseen Iskelmän iltapäivässä.
Suomen suurimpia häitä juhlittiin kolmella radiokanavalla perjantaina 19.8. kun kolme pariskuntaa vihittiin suorissa lähetyksissä. Kerromme kaiken, mitä tapahtui kulisseissa ja vihkimisen jälkeen.
Kesä tulee ja sitä myöten myös useammat häät, ja kaikkiin niistä pitäisi löytää rahaa. Paljonko sinä olet valmis antamaan rahaa lahjaksi?
Kokosimme yhteen sormuksia, jotka sädehtivät kantajansa sormessa kilpaa auringon kanssa.
Kuka tutustui vaimoonsa tämän heitettyä häntä kävyllä nenään, entä ketä kosittiin eteisessä? Suomalaisjuontajat paljastavat elämänsä rakkaustarinat.
Suomen suurimpia häitä juhlitaan elokuun 19. päivä, kun kolme pariskuntaa vihitään suorissa lähetyksissä kolmella eri radiokanavalla. Nyt tarinansa kertovat Iskelmällä suorassa lähetyksessä vihittävät Eija ja Jukka.
Suomen suurimpia häitä juhlitaan elokuun 19. päivä, kun kolme pariskuntaa vihitään suorissa lähetyksissä kolmella eri radiokanavalla. Nyt äänessä on Novalla naimisiin menevä kaksikko Markus ja Maria.
Suomen suurimpia häitä juhlitaan elokuun 19. päivä, kun kolme pariskuntaa vihitään suorissa lähetyksissä kolmella eri radiokanavalla. Nyt tarinansa kertovat Radio Cityllä suorassa lähetyksessä vihittävät Johanna ja Antti.
Oli oma tyyli sitten prinsessamaisen klassinen tai hippihenkinen boho chic, löytyy Instagramista upeita hääpukuja joka lähtöön. Varoitus: kuvien katseleminen saattaa nostaa hääkuumetta!
Vaikka naisia pidetään monesti halukkaampina menemään naimisiin, ei ainakaan Katin ja Kimin suhteessa asettelu ollut ollenkaan perinteinen.
Rakastat sitten luksusta, lämpöä tai lunta, löydät varmasti unelmien kohteen häämatkallesi.
Häissä soivat tänä päivänä ulkomaalaiset hittiartistit.
Kun alttarille astelee nuorena, on mahdollisuus jakaa lähes koko elämä oman sielunkumppanin kanssa.
Häiden ei tarvitse olla kalliit ja näyttävät ollakseen onnistuneet.
Uudet trendikakut sisältävät syötäviä kristalleja.
Suomen suurimmat häät järjestetään 19. elokuuta.