Kaikki artikkelit

Usein päihtyneen kuljettajan aiheuttamassa kolarissa menehtyy joku muukin.
Poliisin haltuun päätyi vappuna myös väärennettyjä ajokortteja.
Jopa kahdeksas Liikenneturvan kyselyyn vastanneista lappilaisita ei tiennyt moottorikelkan rattijuopumuksen rajaa oikein.
Rikos tapahtui viime vuoden elokuussa.
Poliisi löysi rattijuopon sijaan kuljettajan penkiltä iloisen jonglöörin.
Ravintoloitsija huomasi, että humaltunut pariskunta oli jättänyt autonsa sisäänkäynnin eteen yön ajaksi. Hänestä tämä oli kiitoksen arvoinen valinta.
Tuore video on todella pysäyttävää katsottavaa. Se muistuttaa, että juhlat ja ilo voivat päättyä todella lyhyeen, jos ajaa humalassa.
Singaporelainen klubi on asentanut pisoaareihinsa ilmaisimia, joiden avulla miesasiakkaat saavat tiedon verensä alkoholipitoisuudesta.
Visiikymppisen kotkalaismiehen ajokielto on muutettu Kouvolan hovioikeudessa ehdolliseksi, koska hän ei voi kertomansa mukaan matkustaa bussilla tai julkisissa kulkuneuvoissa ihmisten käyttämien hajusteiden hänessä aiheuttavien astmaoireiden takia.
Näyttelijä Oskari Katajiston auto pysäytettiin elokuussa miehen ajaessa ylinopeutta. Miehen tarkkuusalkometrikoe ylitti törkeän rattijuopumuksen rajan, kertoo Iltalehti.
Kandalainen näyttelijä ja malli Estella Warren kolaroi humalassa useaa autoa ja pakeni sitten paikalta. Nyt nainen on tuomittu teoistaan.
Muotialan vaikuttajalle ja stylistille Outi Brouxille on luvassa syyte törkeästä rattijuopumuksesta. Broux kertoo katuvansa ja häpeävänsä tekoaan ja rangaistuksen olevan ansaittu.
Rockbändi Mötley Crüen solisti Vince Neil pidätettiin epäiltynä rattijuoppoudesta sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Las Vegasissa.
Kaikki kyllä tietävät, ettei auton saa ajaa humalassa. 40-vuotias brittimies tuskin osasi kuitenkaan arvata, ettei juhlajuomaa nauttineena kannata ajella pikkuruisella leikkiautollakaan.
Rattijuoppo selitteli promillelukemiaan hammaskivulla. Poliisi pysäytti saksalaisen rekan perävaunuineen Helsingissä Vuosaaren satamatunnelissa keskiviikkoaamuna