Kaikki artikkelit

Saimi Hoyer kertoo Villa Hintikka -ohjelmassa, millaisia tuntemuksia hän tunsi sairastuttuaan harvinaiseen sairauteen.
Nykyinen hotelliyrittäjä kitkee stressin suuntaamalla luontoon.
Televisiosta tuttu Saimi Hoyer paljasti Voicelle, mistä helluntaiheilaa kannattaa etsiä.
Se on ollut jo tiedossa, että Saimi Hoyer ei enää jatka Suomen Huippumalli haussa -sarjan tuomaristossa, mutta korvaajasta ei ole puhuttu paljoakaan.
Suomalaismalli Saimi Hoyer pitänee hallussaan jonkin sortin autokouluennätystä. Kaunotar nimittäin myönsi radio Iskelmän haastattelussa, että ajokortin ajaminen on vienyt häneltä vuosikausia.
Saimi Hoyer paljastaa, että on löytynyt uusi suomalainen mallilupaus, jolla on kaikki mahdollisuudet nousta kansainväliselle huipulle.
Eilen päättyneessä Saimin enkelit -sarjassa seurattiin kuuden tytön mallielämää Milanossa. Mallimammana sarjassa toiminut Saimi Hoyer omisti sarjan hyvälle ystävälleen, kertoo Iltalehti.
Saimi Hoyer toimitettiin torstaina sairaalaan saamaan hoitoa pahaksi äityneeseen vaivaan.
Saimin enkelit on realitysarja, jossa itsekin mallina työskennellyt Saimi Hoyer vie kuusi lupaavaa suomalaista mallityttöä Milanoon tarkoituksenaan luotsata mallikokelaita Italian kovilla mallimarkkinoilla. Ohjelman on tarkoitus esitellä mallin uran alku realistisesti.
Uudessa sarjassaan Saimin enkelit itsekin mallina työskennelleen Saimi Hoyerin on tarkoitus luotsata potentiaalisia mallikokelaita Italian kovilla mallimarkkinoilla. Sarjaan on valittu kuusi lupaavaa suomalaista mallityttöä, jotka lähtevät Hoyerin kanssa Milanoon.
Malli ja tv-kasvo Saimi Hoyer seurasi IVANAhelsingin muotinäytöstä Helsingin Kaapelitehtaalla eturivistä.
Suomen huippumalli haussa -ohjelman yhtenä tuomarina toiminut Saimi Hoyer kehuu kisan voittajan Jennan lavakävelyä.
Suomen huippumalli haussa -kisan tuomari Saimi Hoyerin mielestä pienet virheet tekevät mallista muistettavan. 
20-vuotias Suomen Huippumalli-kisan voittaja Jenna kertoi suuren osan voitostaan kuuluvan yhdelle kisan tuomareista. Jenna on kiitollinen Saimi Hoyerille, joka uskoi häneen alusta asti.
Suomen Huippumalli haussa -sarjaan ollaan parhaillaan etsimässä kilpailijoita. Tuomarit eivät kelpuuttaisi 167-senttistä Miss Suomi Viivi Pumpasta kilpailemaan ohjelmaan.