Kuva: AOP

ANNA: Saimi Hoyerin yritysvelat johtivat parisuhdeongelmiin - selkeät säännöt auttoivat

12.01.2017 14:00 - Vilma Kaura

Nykyinen hotelliyrittäjä kitkee stressin suuntaamalla luontoon.

Viime kesänä avatun Hotelli Punkaharjun yrittäjä Saimi Hoyer avautuu rankasta yrittäjäperheen elämästä tuoreimmassa Anna -lehdessä.

Mallimaailmassa kasvanut nainen myöntää kantavansa painavaa velkataakkaa, joka ei ole kuitenkaan estänyt nykyistä yrittäjää toteuttamasta unelmaansa: nyt hän uskoo luonnonläheisen hotellinsa menestymiseen täysin, kun viime syksyn maksuvaikeudetkin on vihdoin selätetty.

Hoyer sanoo yrittäjyyden opettaneen häntä myös parisuhteessa.  Hotellin maksuvaikeudet nimittäin aiheuttivat ongelmia myös kotielämässä.

-  Puhuimme mieheni kanssa työasioista aivan liikaa ja aika äänekkäästi. Olen temperamenttinen, eikä miehenikään ole kaikista hiljaisin. Mutta sellaista se on, kun tekee bisnestä yhdessä. Nykyään meillä on sääntönä, ettei työasioita tuoda kotiin, hotellin yhdessä miehensä kanssa omistava Hoyer kertoo lehden haastattelussa.

Vuonna 2011 vakavasti sairastunut Hoyer pyrkii välttämään elämässään stressiä, sillä se vaikuttaa suoraan hänen sairauteensa. Yrittäjä onkin saanut stressin kitkemiseen lääkkeet, jotka ovat hänen kätensä ulottuvilla ympäri vuorokauden. Nainen sanoo suuntaavaansa läheiseen metsään saman tien, kun ajatukset harhailevat tekemättömissä töissä. Metsässä hän huomaa tuijottavansa ikivanhoja puita, jolloin suurimmatkin murheet muuttuvat pieniksi.

Lähde: Anna

Lue myös: Saimi Hoyerin autokoulu kestänyt seitsemän vuotta - Suomen ennätys?

Kilpailut

Uusimmat