Kaikki artikkelit

Maailman suosituin salasana on neljättä vuotta peräkkäin sama.
Viestien avulla rikolliset yrittävät päästä käsiksi uhrin verkkopankkiin.
Googleen tallennetut salasanat eivät välttämättä ole kovin hyvin tallessa.
Googleen tallennetut salasanat eivät välttämättä ole kovin hyvin tallessa.
Tietokirjailija ja it-asiantuntija Petteri Järvisen mukaan tietokoneen kamera kannattaa ilman muuta peittää. Teipille on kuitenkin parempi vaihtoehto.
Esimerkiksi suosittu kielenopiskelusovellus Duolingo jakaa käyttäjistään tietoa Facebookille, vaikka heillä ei ole Facebook-tunnuksia.
Monet turvautuvat salasanoja keksiessä samaan, tuttuun salasanaan, jonka muistaa helposti. Tämä ei kuitenkaan ole turvallisin salasana, jolla voit suojata yksityistietojasi.
Monet eivät ole olleet tietoisia Applen viime vuonna tekemästä päivityksestä.
Monet meistä jättävät tietämättään paljon tietoja itsestään internetiin. Osaava nettisurffaaja pystyy kuitenkin myös katoamaan netistä.
Suomalaisyhtiö valmistaa armeijan käyttöön puhelimet maksimaalisella tietoturvalla.
Urheilijatähti oli pitämässä luentoa netin tietoturvasta, kun kyseenalainen materiaali alkoi pyöriä valkokankaalla.
Matematiikan opettajan päivitys leviää maasta toiseen.
"123456" ja "qwerty" eivät todellakaan ole suositeltavia salasanoja. Sen sijaan pituuteen kannattaa kiinnittää huomiota.
Vuoden 2011 aikana hakkerit ovat varastaneet miljoonia salasanoja ja sähköpostiosoitteita. SplashData julkaisi tämän vuoden heikoimmat salasanat jotka ovat vuotaneet internettiin.
Tietoturvayhtiö Symantec Corp varoittaa Facebookin käyttäjiä mahdollisista väärinkäytöksistä, mitkä pahimmillaan mahdollistavat ulkopuolisten seuraavan käyttäjien chat-keskusteluja.
Suomalaisen tietoturvayhtiö F-Securen tutkimusjohtaja Mikko Hyppönen kertoi eilen TEDxHelsinki-tapahtumassa pitämässään puheessa, että hänen oma poikansa oli onnistunut varastamaan kotitietokoneen salasanan niinsanotulla phishing-hyökkäyksellä.