Kuva: Shutterstock

Mies haluaa ikuistaa spermaansa sormukseen - "Lahja vaimolle"

11.11.2019 21:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Tekijää ei ole vielä löytynyt.

Eräs mies etsii itselleen erikoista sormuksen tekijää.

Tuntemattomaksi jäänyt mies nimittäin kertoo netissä, että aikoo mennä sterilisaatioon ja haluaisi ikuistaa siemennesteensä sormukseen. Tämä sormus on tarkoitus antaa vaimolle joululahjaksi.

Mies pohjustaa asiaa sillä, että hänellä ja hänen vaimollaan on tapana järjestää toisilleen erikoisia piloja, ja spermaa sisältävä sormus olisi varmasti paras sellainen.

- Minun pitäisi löytää jostain tekijä, joka onnistuisi säilömään spermaani sormukseen. Tiedän, että tämä kuulostaa todella oudolta, mutta olen menossa sterilisaatioon ja haluan, että minusta jää jotain jäljelle. Tiedän, että tällainen koru voi tulla kalliiksi ja tällä hetkellä budjettini on noin 1300 euroa.

Lopuksi mies vielä kertoo, että on etsinyt koruntekijää jo kuukausia, mutta ei ole vielä löytänyt sellaista. Hän etsii tekijää Bark.com-sivustolta.

Sterilisaation mies tekee siksi, että pariskunnalla on jo viisi lasta eivätkä he halua enempää.

Bark.com-sivuston työntekijä on sanonut, että yritys tekee mitä vain, jotta asiakas on tyytyväinen - oli pyyntö miten outo tahansa.

- Ihmiset ovat jo tehneet sormuksia, jotka sisältävät esimerkiksi rintamaitoa ja ihmisten tuhkaa. Luulen, että tämäkin onnistuu. EIköhän jostain ammattilainen löydy!

Lue myös: Sperma-ruuista tehtiin keittokirja: "Samanlaista herkkua kuin viinit ja juustot"

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat