Kuva: AOP / Juha Metso

MTV: Ville Haapasalo ja Ukrainan presidentti tähdittivät samaa elokuvaa - "Vahva ja kova poliitikko"

10.03.2022 16:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

- Hän on fantastinen, luotettava, joukkuepelaaja, äärimmäisen sanavalmis, Haapasalo kehuu Viiden jälkeen -ohjelman haastattelussa.

Suomessa ja varsinkin Venäjällä suosittu näyttelijä Ville Haapasalo, 50, paljastaa MTV:n Viiden jälkeen -ohjelman haastattelussa, että on näytellyt Ukrainan presidentin Volodymyr Zelenskyin kanssa samassa elokuvassa. Kaksikko tähditti Rakkautta suurkaupungissa -nimistä leffasarjaa noin vuosikymmen sitten.

- Silloin hän ei ollut presidentti, eikä politiikassa mukana. Hän on fantastinen, luotettava, joukkuepelaaja, äärimmäisen sanavalmis. Hän hyvin vahvasti rakastaa maataan. Aika vahva ja kova poliitikko, Haapasalo kertoo Zelenskyin ominaisuuksista.

Haapasalo ja Zelenskyi eivät ole olleet yhteydessä sen jälkeen, kun Zelenskyi siirtyi politiikkaan.

Haapasalo tähditti vuonna 2002 Käki-elokuvaa, jonka kautta hän nousi supertähdeksi Venäjällä. Mies oli yhteyksissä myös presidentti Vladimir Putiniin. MTV:n haastattelussa Haapasalo tuomitsee jyrkästi Venäjän hyökkäyksen Ukrainaan.

- Minulla ei ole ollut varsinaista mielipidettä hänestä (Putinista). Minulle paljon tärkeämpiä ihmisiä on muualla Venäjällä, Satuin olemaan silloin Moskovassa käymässä, kun sota syttyi. Elämme pahoja aikoja.

Voit katsoa koko haastattelun alta. Haastattelussa Haapasalo puhuu avoimesti kokemuksistaan Venäjästä ja pohtii Ukrainan järkyttävää tilannetta.

Jos video ei näy, katso se MTV:n sivuilta.

Eurooppa heräsi muutama viikko sitten synkkiin uutisiin, kun Venäjä aloitti sodan Ukrainassa ja hyökkäsi monelta suunnalta maahan.

Lue myös: HS: Venäjä hyökkäsi Ukrainaan, onko Suomessa syytä pelätä? Presidentti Sauli Niinistö kommentoi

Lähde: MTV

Kilpailut

Uusimmat