JVG teki Voicen Herättäjien aamujuonnosta menevän räpin – katso video

13.09.2015 09:15 - Reetta Haverinen

Voicen Herättäjät antoivat JVG:n Jarelle ja Ville Gallelle tehtäväksi muokata räpiksi Herättäjien torstainen aamujuonto. Lopputulos oli upeampi kuin kukaan osasi odottaa.

JVG:n miehet uskaltavat laittaa itsensä peliin, kun tarve sitä vaatii. Herättäjien perjantainen aamushow oli siitä täydellinen todiste, sillä artistikaksikko joutui varsinaiseen tulikokeeseen Voicen aamujuontajien edessä.

Voicen Herättäjät antoivat JVG:n Jarelle ja Ville Gallelle tekstiversion torstaiaamuisesta juonnostaan ja pyysivät kaksikkoa sovittamaan juonnon räpiksi. Kun taustamusiikki laitettiin soimaan, miehet eivät sen kummemmin aikailleet. Kaksikko lähti räppäämään sujuvasti aamujuontajien tortaiaamuisten repliikkien mukaisesti.

Pakko myöntää, näillä miehillä on homma hallussa! JVG:n uusi albumi 247365 tuli kauppoihin perjantaina. Voit kuunnella albumia Spotifyssa, kun klikkaat tästä.

Katso alla olevasta videosta, jonka Voicen Herättäjät lisäsivät perjantaina omalle Facbook-sivulleen, kuinka kaksikko suoriutui tehtävästä:

HUH HUH Mitä meininkiä tänään. JVG:n jätkät tulkitsee Herättäjien radiojuonnon räppinä.Ensi viikolla alkavan Vain elämää-ohjelman hengessä, lanseerasimme tänään oman ohjelman Vain Herättäjiä, jossa tunnetut artistit tulkitsevat biisimuodossa meidän radiojuontoja. JVG putsasi pöydän suvereenisti.

Posted by Voicen Herättäjät on Thursday, 10 September 2015

Voicen Herättäjät arkiaamuisin kello 06.00-10.00.


Lue myös: Kumpi teistä on kovempi naistenmies, JVG?

Kilpailut

Uusimmat