Mies halusi voittaa vedon: Laitatti itselleen silikonirinnat!

19.05.2016 17:30 - Joose Koskiranta

Kanadalaismies hankki silikonirinnat voittaakseen vedon. Nyt hän kuitenkin haluaa poistattaa ne.

Vuonna 1996 Brian Zembic hankki itselleen C-kupin rinnat voittaakseen vedon, jonka hän oli tehnyt ystävänsä kanssa. Nyt, 20 vuotta myöhemmin, hän haluaa poistattaa ne.

55-vuotias kanadalainen uhkapeluri ja taikuri osallistui tiistaina esitettyyn Botched -tv-ohjelmaan, jossa tohtorit Terry Dubrow sekä Paul Nassif tutkivat epäonnistuneita kauneusleikkauksia.

(kuva: YouTube)

Zembicin leikkaus ei sinänsä epäonnistunut, mutta vedon mukaan hänen oli tarkoitus pitää niitä vain vuoden voittaakseen rahat. Mies kuitenkin kiintyi tisseihinsä, jonka takia niitä ei ole poistatettu - kuin vasta nyt. 

(kuva: YouTube)

Idea viattomasta keskustelusta

Ajatus vedosta sai alkunsa vuonna 1996 käydystä keskustelusta ystävien kanssa.

- Olimme ravintolassa Euroopassa kahden kaverini ja heidän tyttöystäviensä kanssa. Tuijotin naisten rintoja ja sanoin kavereilleni, että jos minulla olisi samankokoiset rinnat, saisin yhtä paljon huomiota, Zembic kertoi. 

Itsevarma väite sai yhden kavereista utelemaan, kuinka paljon rahaa hän halusi, että hän teetättäisi itselleen naisen rinnat. 

- Hän ehdotti 89 000 euroa. Kättelin häntä ja sopimus oli tehty, Zembic kuvaili. 

- Tunsin newyorkilaisen plastiikkakirurgin, joka oli myös uhkapeluri, joten menin hänen toimistoonsa ja pyysin rintaleikkausta. Kirurgi tiesi heti, että kyseessä oli veto, hän jatkoi.

Lääkärin kysyttyä toimenpiteen rahoittamisesta, Zembic ehdotti noppapeliä. Tunnin pelaamisen jälkeen kanadalainen oli tuhansia euroja voitolla, joten leikkaus hoitui maksutta.

- Kun näytin rintojani kaverilleni ensimmäistä kertaa, hän nauroi kymmenen minuutta lakkaamatta. Hän kertoi rahojen olleen parhaat 89 000 mitä hän on ikinä hävinnyt, Zembic sanoi. 

(kuva: YouTube)

Tunnettu gämblääjä

Zembic on tehnyt myös muita erikoisia vetoja ystäviensä kanssa. Samassa ohjelmassa hän kertoi asuneensa kuukauden kaverinsa kylpyhuoneessa  ja eläneensä viikon sillan alla.

- Olen uhkapeluri ja taikuri. Maailmassa on erittäin vähän asioita, joita en tekisi vedosta, hän sanoi.

Lue myös: Miehet käyvät yhä enemmän plastiikkakirurgien pakeilla - yllättävätkö suosituimmat toimenpiteet?

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat