Lapsenvahti pelästyi yöllä - taapero nukkui päällään seisten pinnasängyssä!

13.10.2016 16:45 - Senni Loikala

Ensimmäistä kertaansa lapsenvahtina toiminut nainen kysyi neuvoa sosiaalisesta mediasta, kun huomasi pikkuisen vaihtaneen nukkumisasentoaan varsin erikoiseksi.

Lapsenvahtina voi eteen tulla tilanteita, joita ei olisi osannut odottaa. Näin tapahtui amerikkalaiselle Mikaela Longille, joka toimi lapsenlikkana siskonsa taaperoikäiselle muksulle viime viikonloppuna. Long jakoi kokemuksensa sosiaalisessa mediassa, minkä jälkeen tapaus on huvittanut nettikansaa ympäri maailmaa.

Kun Long sai siskontyttärensä siirtymään unten maille, hän siirtyi toiseen huoneeseen oleskelemaan. Samalla Long pystyi tarkkailemaan pienokaisen nukkumista "vauvamonitorilta" eli kuvaruudulta, josta hän näki suoraa videokuvaa pinnasängystä. Pian Long ei ollut uskoa silmiään - pikkuinen nimittäin nukkui päällään seisoen, jalat nojaten pinnasängyn reunaa vasten.

Kuva hämmästyttää netissä

Lapsenlikka nappasi otoksen kuvaruudusta, jossa näkyi päällään seisova lapsi. Hän jakoi otoksen sunnuntaina Twitterissä, jossa se alkoi levitä vauhdilla.

Tämä on ensimmäinen kertani lapsenvahtina, enkä tiedä mitä tein väärin, kun siskontyttäreni nukkuu päällään seisoen. Soitanko vanhemmille vai manaajalle?”, Long kysyi päivityksen yhteydessä.

Torstaihin mennessä monet viihdemediat ympäri maailmaa olivat nostaneet Longin päivityksen otsikoihinsa. Päällään nukkuneen pienokaisen äiti on kertonut BuzzFeed-sivustolle, ettei kyseessä ole ensimmäinen kerta, kun hänen lapsensa nukkuu päällään seisoen.

- Hän on ollut melko akrobaattinen viime aikoina, äiti totesi sivustolle.

- Se ihmetyttää myös minua.

Katso alta näyn, jonka amerikkalaisnainen kohtasi toimiessaan lapsenlikkana.

Lue myös: Pelottavimmat asiat, joita lapset ovat sanoneet lastenvahdille nostavat karvat pystyyn

Lue myös: Tutkijat tiukkana: Vauvan pitää antaa itkeä itsensä uneen

Lue myös: Nuoren yh-äidin lapset raivosivat ruokakaupassa: "Älkää tuijottako tuomitsevasti"

Lähde: BuzzFeed

Kilpailut

Uusimmat