Kuva: Youtube

Mies väittää käyneensä vuodessa 6000 - otti myös kuvan tulevaisuuden kaupungista, katso

23.01.2018 19:45 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Mies väittää matkustaneensa tulevaisuuteen ja väittää, että kymmenen vuoden päästä aikamatkustaminen on muillekin mahdollista.

Millaiselta maailma näyttää tuhansien vuosien päästä? Eräs mies väittää tietävänsä vastauksen, sillä hän on omien sanojensa mukaan onnistunut matkustamaan ajassa eteenpäin vuoteen 6000. Hän väittää jopa onnistuneensa tuomaan mukanaan valokuvan tulevaisuuden kaupungista. Mies on kertonut tarinansa ApexTV-YouTube-kanavalle, missä video on kerännyt jo yli kolme miljoonaa katselukertaa.

Miehen kasvot on videolla sensuroitu ja ääni muutettu. Hän väittää kuuluneensa 1990-luvulla salaiseen ohjelmaan, jonka tavoitteena oli lähettää ihmisiä tulevaisuuteen. Aikamatkustajaksi itseään kutsuva mies kertoo, että vuonna 6000 teknologia ja lääketiede ovat kaikki niin kehittyneitä, että nykyelämä näyttää sen rinnalla täysin alkeelliselta. Esimerkiksi syövän parantava lääke keksitään hänen kertomansa mukaan jo 2000-luvun aikana. Hänen mukaansa ihmiskunta elää 6000-luvulla rauhassa tekoälyhallitsijan alaisuudessa.

- Tiedän, että monelle on äärimmäisen hankala uskoa tarinaani enkä yhtään ihmettele. Jos kuulisin itse jonkun väittävän tällaista, tuskin itsekään uskoisin siihen. Tarkoitukseni ei ole huijata ketään. Haluan vain levittää sanomaa ihmiskunnan tulevaisuudesta ja siitä, mihin maailma on suuntaamassa, mies kertoo videolla.

Todisteena aikamatkustamisestaan mies näyttää videolla valokuvan, jonka hän väittää tuoneensa mukanaan tulevaisuudesta. Kuva on sumea kuva kaupungista, ja mies selittää kuvan huonon laadun johtuvan aikamatkustamisen aikana tapahtuneista vaurioista. Katso alta, millainen kuva on:

(kuva: Youtube)

Esimerkkinä tulevaisuuden teknologiasta mies mainitsee sen, että ihmiset pystyvät kutistamaan itseään. Näin ollen tilan puute ei ole tulevaisuudessa ongelma. Miehen mukaan ihmiset voivat tulevaisuudessa matkustaa haluamaansa kohtaan menneisyydessä ja katsoa menneisyyden tapahtumia pysyen itse näkymättömänä.

Mies väittää, että jo vuonna 2028 aikamatkustaminen tulee ihmisten saataville yleisesti, joten jo kymmenen vuoden kuluttua pääsemme näkemään, oliko miehen puheissa mitään perää.

Voit katsoa koko videon alta:

Lue myös: Lentäviä taloja, vedenalaisia koteja - miltä maailma ennustuksien mukaan näyttää 100 vuoden päästä

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat