Kuva: Shutterstock

Mies hakeutui lääkärin vastaanotolle omituisesta syystä - röntgenkuvista paljastui munakoiso

05.06.2018 20:45 - Katariina Auvinen

Viisikymppinen mies halusi itse hoitaa alkanutta ummetustaan hieman kyseenalaisin keinoin.

Kiinalainen noin 50-vuotias mies oli kärsinyt jo jonkin aikaa ummetuksesta, kun hän päätti itse helpottaa tuskaansa. Sen sijaan, että mies olisi etsinyt apua apteekista, hän etsi sitä kaupan vihanneshyllyltä. 

Löydettyään yli 30 senttisen munakoison, mies survoi koison takapuoleensa. Hän ajatteli, että koison laittaminen suolistoon laajentaisi sitä niin paljon, että ummetus helpottaisi. Ikäväkseen mies sai huomata, että hänen tekniikkansa ei todellakaan toiminut. Sen sijaan se vei hänet leikkauspöydälle. 

Sitä ennen mies oli kärsinyt vatsakivuista, oksentelusta ja huonosta olosta kaksi päivää. Lääkäreiden hämmästys oli melkoinen, kun röntgenkuvista paljastui munakoiso. Koiso oli tunkeutunut niin syvälle miehen sisuskaluihin, että se oli rikkonut suolen ja aiheuttanut keuhkotulehduksen. 

Kirurgit onnistuivat poistamaan munakoison kokonaisena, jonka jälkeen mies pääsi toipumaan vammoistaan. Mitä ilmeisimmin mies ei kyseisen tapauksen jälkeen etsi epämääräisiä hoitokeinoja muualta kuin apteekeista tai lääkärin vastaanotolta. 

Lue myös: Viranomaisten takavarikoimasta kasasta katosi 500 kiloa kannabista - poliisien selitys vailla vertaa

Lähde: Mirror 

Kilpailut

Uusimmat