Mies riisui housunsa ja sukkansa lentomatkan ajaksi - lentoemännän reaktio ihmetyttää

19.02.2019 17:00 - Senni Loikala

Lentomatkustaja jakoi kuvien kera Twitteriin erikoisen kokemuksensa lentomatkalta.

Miten reagoisit, jos lähelläsi oleva matkustaja riisuisi itsensä alushousuisilleen ja ottaisi sukkansa pois?

Tällaista näkyä todisti hiljattain Lizzie Thompson, jolla oli ensimmäisen rivin käytäväpaikka ranskalaisen lentoyhtiön lennolla. Hänen vieressään olevalla miehellä oli jaloissaan vain bokserit ja hän oli myös paljain jaloin. Vain kapea käytävä erotti Thompsonia ja mukavuudenhaluista matkustajaa.

Thompson otti salaa matkustajan tyylistä muutaman kuvan. Kuvissa ei näy matkustajan kasvoja, eikä hänen henkilöllisyytensä voi paljastua kuvien johdosta.

Thompson julkaisi otokset maanantaina Twitterissä. ”Lentoemännät vaikuttavat välinpitämättömiltä. Tästä tulee vielä pitkä lento”, Thompson kirjoitti.

Thompson kertoo, että lentoemäntä tarjosi hänelle toista istumapaikkaa. Hän ei tahtonut luopua paikastaan, koska ensimmäisen rivin paikoissa on tavallista enemmän jalkatilaa.

Thompson kertoo tiedustelleensa lentoemännältä, voisiko matkustajaa pyytää pukeutumaan. Thompsonin mukaan lentoemäntä suhtautui pyyntöön olankohautuksella. Henkilökunnan välinpitämättömyys on herättänyt osassa ihmisistä ihmetystä sosiaalisessa mediassa.

Erikoisesta tilanteesta löytyi kuitenkin jotakin positiivista: ”Mikään ei yhdistä lentomatkustajia yhtä hyvin, kuin lähellänne oleva puolialaston mies.

Jos tviitti ei näy, pääset katsomaan sen tästä.

Lue myös: Älä nuku lentokoneessa nousun tai laskun aikana - voi aiheuttaa pysyviä vaurioita

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat