Kuva: Shutterstock

Kovia kokenut äiti halusi sikiöön yhteyden erikoisella tavalla - "Kysymme vauvalta kysymyksiä"

24.04.2019 12:15 - Milena Raappana

Pariskunta väittää kommunikoinnin tehneen lapsistaan erilaisia kuin toiset lapset.

Vaikka kohdussa olevat sikiöt eivät luonnollisesti osaa puhua, moni jutustelee heille. Daniel, 38, ja Nini Tolson, 39, veivät kuitenkin syntymättömien lapsiensa kanssa kommunikoinnin uudelle tasolle. He väittävät saaneensa yhteyden sikiöihin hypnoosin avulla.

Pariskunnan elämä oli Ninin raskauden aikana hetkistä. Nini oli fyysisessä kuntoutuksessa kaksi vuotta aiemmin tapahtuneen auto-onnettomuuden jäljiltä, ja he myös joutuivat muuttamaan töiden perässä. Heidän tyttärensä Nikitan he meinasivat menettää kolme kertaa odotusaikana jatkuvan sairastelun ja verenvuodon takia.

- Halusimme, että lapsellamme on mukava olla kohdussa samalla, kun elimme hetkistä elämää. Tämän takia hypnoosi on ollut meille niin tärkeää, Daniel kertoo.

He aloittivat hypnoosin heilurin avulla heti saatuaan tietää raskaudesta. Vaikka sikiöt eivät pysty kommunikoimaan sanoin, pari uskoo sanattomaan viestintään.

- Äidit tietävät intuitiivisesti asioita. Esimerkiksi jos äiti syö hyvää ruokaa, lapsi innostuu. Hypnoosissa kysymme vauvalta kysymyksiä. Heilurista näemme vastauksen pienien lihasten ja äidin kehon kautta. Se on hyvin voimakas älykkyyden taso, Daniel jatkaa.

Hän uskoo, että hypnoosin avulla lapsista on tullut kokonaisvaltaisesti itsevarmoja yksilöitä. Nini on samaa mieltä asiasta.

- Olemme huomanneet, että lapsemme ovat muihin verrattuna erilaisia. He harvoin itkevät ja heistä on helppo pitää huolta, Nini sanoo.

Lue myös: Mieheltä kannattaa ottaa usein suihin raskausaikana - hämmentävä väite tutkijoilta!

Lue myös: Uneksitko usein olevasi raskaana? Lue, mitä kaikkea se kertoo elämäntilanteestasi

Lähde: The Sun

Kilpailut

Uusimmat