Kuva: Shutterstock

Nainen luuli pelastaneensa pullean ja aggressiivisen "kissan" - tajusi erheensä seuraavana päivänä

27.05.2019 14:45 - Katariina Auvinen

Nainen etsi sosiaalisessa mediassa omistajaa, mutta kommentoijat kertoivat nopeasti, ettei kyseessä ole kissa.

Kun yhdysvaltalainen nainen havaitsi, että hänen kotitalonsa aitaan oli jäänyt jumiin isokokoinen kissa, hän riensi auttamaan. Kissa piti valtavaa meteliä ja nainen sai kun saikin autettua eläimen irti aidasta. Hän päätti tuoda kissan kotiinsa, antoi tälle vettä ja ruokaa, jotta se tokenisi koettelemuksestaan. 

Nainen päätti ottaa kissasta kuvan ja laittaa ilmoituksen sosiaaliseen mediaan, jotta omistaja löytyisi. Hän ei uskaltanut jättää kissaa yöksi pihalle, koska pelkäsi villieläinten hyökkäävän sen kimppuun. 

"Löysin tämän isokokoisen kissan jumittuneena aitaani. Autoin eläintä ja nyt koetan löytää hänen omistajansa. Hän on todella kovaääninen ja ilkeä. Luulen, että hän on kahden rotukissan risteytys, koska hän on iso ja tukeva. Hän oli todella nälkäinen. 

Toivoisin, että omistaja löytyisi pikaisesti, koska eläin on söpö, mutta täysin mielipuoli. Kissa on myös todella aggressiivinen. "

(kuva: Shutterstock )

Kun ihmiset näkivät naisen ilmoituksen, he ilmoittivat nopeasti, ettei kyseessä ole kissa vaan villinä elävä ilves. Kun nainen ymmärsi erehdyksensä, hän päivitti asiaa Facebookiin. 

"Kiitos kaikille, jotka laittoivat minulle viestiä, että kyseessä ei ole ollut kissa vaan ilves! Ei ihme, että hän oli niin kärttyinen, minähän käytännössä kidnappasin hänet." 

Naisen mukaan hän ei ole ennen nähnyt ilvestä ja oletti niiden olevan paljon isompia. 

"En voi uskoa, että toin sen kotiini." 

Onni onnettomuudessa. Ilves sai vatsansa täyteen ja pääsi lopulta jatkamaan matkaansa. 

Lue myös: Naapuri pudotti naisen postilaatikosta yllättävän kirjeen - sisällä olevasta kuvasta nettihitti

Lue myös: Mitä ihmettä? Lemmikkikissan erikoinen taito hämmästyttää somessa

Lähde: Mirror 

Kilpailut

Uusimmat