Kuva: YouTube

Kukaan ei ole läpäissyt yhtä maailman pelottavimmista kauhuelämyksistä - videot järkyttävät

24.10.2019 20:15 - Senja Rapila

Kukaan ei ole vielä koskaan päässyt McKameyn kauhuelämystä läpi. Videot ovat raakaa katsottavaa.

Amerikassa, Tennesseessä on yksi maailman kauheimmista "kauhutaloista". Kyseessä on kauhuelämys, joka kestää 4-7 tuntia. Kertoman mukaan kukaan ei ole vielä läpäissyt kauhuelämystä keskeyttämättä. Nyt onnistuneesta suorituksesta on luvattu maksaa miltei 15 000 euron arvoinen palkinto.

Too Fab -sivusto tietää kertoa, että McKamey Manor -kauhuelämystä ei pääse kokemaan noin vain. Ensimmäisenä on lähetettävä hakemus ja täytettävä useat kriteerit: menijän on oltava yli 21-vuotias, henkisesti ja fyysisesti terve, tulijan on suostuttava turvallisuusselvitykseen ja siihen, että häntä kuvataan suorituksen ajan. Lisäksi tulijalla pitää olla henkivakuutus ja hänen tulee keksiä turvasana itselleen ennen elämyksen alkamista.

Ennen kauhukokemuksen alkua allekirjoitetaan neljäkymmentäsivuinen sopimus, missä käydään kaikki tarkemmin läpi. Kauhukokemukseen menijä joutuu myös ennen suoritusta käymään huumetesteissä, joiden tulee olla negatiiviset.

Kauhutalon omistaja Russ McKamey on käyttänyt elämyksen rakentamiseen miltei miljoona euroa. Hän ei kuitenkaan ajatellut, että hänen luomuksensa olisi näin pelottava, ettei kukaan läpäise sitä.

Uskaltaisitko sinä kokeilla tätä elämystä? Voit katsoa videot alapuolelta. Videot sisältävät materiaalia, joka voi järkyttää.

Lähde: Too Fab

Lue myös: Kauhuelokuvan hahmo pöllähti yllättäen keskelle metroa - olisitko säikähtänyt näkyä?

Lue myös: "Valojen pitäminen päällä ei pidä sinua turvassa" - uusi kauhuelokuva saa aikaan silkkaa kauhua

Lue myös: Kauhunhetkiä lentokoneessa - matkustaja kuvasi "lepattavan moottorin"

Kilpailut

Uusimmat