Kuva: Shutterstock

Vaimo kieltäytyy suutelemasta miestään aamuisin - syynä ällöttävä tapa

18.06.2022 19:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Dora Moniz-DePass ei suutele miestään aamuisin - ei, ennen kuin tämä on pessyt hampaansa kunnolla.

Jokainen meistä tuntee ihmisen, jolla intoilu terveydestä saattaa mennä jopa hieman yli. Yleensä se tarkoittaa esimerkiksi liiallista kuntoilua tai hiilareiden leikkaamista aterioista. Nyt kuitenkin Ladbible-sivusto raportoi tapauksesta, jollaista ei ihan joka kodissa näe,

Dora Moniz-DePass, entisen Mr Universe -kilpailijan vaimo, kertoo, että ei halua suudella miestään aamuisin, sillä mies juo omaa virtsaansa. Kyllä, virtsaa. 46-vuotias, John-niminen, aviomies nauttii aamuisin omaa eritettään peräti viitenä päivänä viikossa.

Kyseessä on Johnin elämäntapa, jossa hän yrittää leikata kaiken mahdollisen ruoan pois, ja elää vain "samoilla aineksilla".

- Minun ensimmäinen reaktioni oli heti, että tuo on totaalisen ällöttävää. Se ei ole ok, että jääkaapissani on virtsaa. John ei kertonut minulle asiasta, ennen kuin haistoin ja näin virtsapurkin. Ajattelin ensin, että kyseessä on vain vaihe, mutta nyt tästä on tullut Johnin elämäntapa, Moniz-DePass kertoo.

John säilyttää virtsaa jääkaapissa yleensä noin 6-12 kuukautta, ennen kuin juo sen. Hän myös kylpee siinä.

Johnin paino oli ennen yli 100 kiloa, mutta nyt hieman yli puolet siitä. Hänen dieettinsä on sellainen, että hän yrittää elää viisi päivää ilman ruokaa ja syö koko viikon aikana yhteensä vain alle 3000 kaloria. John kertoo, että hänen tyylinsä elää on tehnyt hänestä energisemmän sekä terveemmän.

- Nukun paremmin, oloni on parempi. Kehoni on paljon eloisampi ja energisempi, John kertoo, ja lisää, että pariskunnan ainoa ongelma on juurikin miehen elämäntapa.

Dora Moniz-DePass ei suutele, eikä aio suudella, miestään aamuisin - ei, ennen kuin tämä on pessyt hampaansa kunnolla.

Lue myös: Perheenäiti tilasi lounaan Venäjällä - sai ällöttävän yllätyksen

Lue myös: Ällöttävä Harry Potter -fakta herättää huvitusta - olisitko uskonut Tylypahkan historiasta?

Lue myös: Ällöttävä kuva leviää netissä - yleisten vessojen käsienkuivaajat täynnä pöpöjä

Lähde: Ladbible

Juttu julkaistu alun perin tammikuussa 2019.

Kilpailut

Uusimmat