Kuva: Shutterstock

Addisson teki hotellista karmivan löydön - henkilökunta vaikeni asiasta

16.10.2022 18:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Addisson Casselin jakama video on kerännyt TikTok-palvelussa miljoonia katselukertoja sekä valtavan määrän kommentteja. Monet nimittäin pohtivat, mihin salaisia tunneleita voitaisiin käyttää.

Addisson Cassel -niminen TikTok-käyttäjä jakoi karmivan videon, joka on aiheuttanut paljon keskustelua.

Cassel nimittäin vietti yötä motellissa ja mietti, miksi mattoa on leikattu sängyn alta. Cassel ja hänen isoäitinsä päättivät tutkia asiaa ja huomasivat, että sängyn alla on salainen huone, josta heille ei oltu kerrottu mitään. Kun Cassel tutki asiaa tarkemmin, huomasi hän pimeän tilan olevan pieni käytävä, joka johti huoneesta poispäin.

Cassel halusi tietää käytävästä enemmän ja puhui asiasta hotellin henkilökunnan kanssa. Henkilökunta oli kuitenkin Casselia kohtaan töykeä.

- Kerroin, että sänkyni alla on käytävä, jossa mahtuu ryömimään, ja haluaisin tietää asiasta enemmän. Nainen vastasi minulle, että miksi haluan tietää ja asia ei kuulu minulle. Lopulta hän vain sanoi, että käytävä on putkia varten ja lopetti keskustelun.

Casselin julkaisema video on kerännyt miljoonia katselukertoja ja monet TikTok-käyttäjät pohtivat kommenttikentässä, mihin tunneleita voisi käyttää.

"Katsoin juuri elokuvan, jossa motellin omistaja käytti tuollaisia käytäviä ja murhasi asukkaita", pelotteli eräs.

"Eräässä ohjelmassa kerrottiin, kuinka jotkut ihmiset haluavat vakoilla motellin asukkaita sängyn alla ja kuvata heitä salaa tuollaisissa käytävissä", kommentoi toinen.

Näet Addisson Casselin julkaisun alta. Jos video ei näy, katso se täältä.

Lue myös: Lapsen näköinen kummitus tallentui valvontakameralle - "Video on melko vakuuttava"

Lue myös: Erikoinen parvekeratkaisu hämmentää TikTokissa - "Kuin kauhuelokuvista"

Lähde: Mirror

Juttu julkaistu alun perin 23. lokakuuta 2021.

Kilpailut

Uusimmat