Urheiluvälinevalmistajan mainos kehottaa pettämään tyttöystävää - katso

23.03.2012 09:45 - Eeva Rajala

Urheiluvälinevalmistaja Reebokin mainoksen katsottiin tukevan pettämistä. 

Reebok joutui kritiikin kohteeksi Saksassa aiemmin tässä kuussa, sillä yrityksen uuden mainoskampanjan katsottiin tukevan uskottomuutta ja oikein kannustavan urheilua harrastavia pettämään kumppaneitaan. Mainoksessa on teksti: "Cheat on your girlfriend, not on your workout." Tämän on vapaasti suomennettuna "Petä/huijaa tyttöystävääsi, mutta älä treenatessa.

CheaterVille-niminen uskottomuutta vastaan taisteleva nettisivusto lähetti Reebokille kirjeen, missä sivusto vaati mainoskampanjan päättämistä välittömästi tai alkaa laaja boikotti. Sivuston edustajan mukaan mainos on todella huonolla maulla toteutettu.

- Aiomme ilmoittaa asiasta miljoonille kävijöillemme, jotta alkavat boikotoida Reebokia siihen asti kunnes mainos on poistettu ja ihmisiltä pyydetty anteeksi, sivusto edustaja kertoi RadarOnlinen mukaan.

Valittaminen teki tehtävänsä, sillä Reebok päätti lopulta vetää mainoksensa pois. Reebokin edustaja Dan Sarro kertoo CBS:lle, ettei kyseessä ollut maailmanlaajuinen mainoskampanja, vaan erään saksalaisen yhteistyökuntosalin mainos. Kuva mainoksesta ehti kuitenkin levitä laajasti ympäri maailmaa tehden siitä melko näkyvän mainoksen.

- Pyydämme anteeksi, että jonkinlaista loukkaava Reebok-materiaalia on ollut liikenteessä...Mainokset poistettiin heti, kun kuulimme asiasta. Vakuutan, ettei Reebok millään tavalla hyväksy pettämistä. Pahoittelemme mainosten loukkaavaa luonnetta, ja olemme ylipäätään pettyneitä mainosten olemassa oloon, Sarro jatkoi lausuntoaan.

Kuvan mainoksesta voit käydä katsomassa RadarOnlinen nettisivuilta.

Lähde: RadarOnline, CBSBoston

Kilpailut

Uusimmat