Herätyskello raivostutti - poika kirjoitti tilityskirjeen äidilleen

21.04.2012 20:15 - Rea Tallgren

Kirjeessä poika kuvailee yksityiskohtaisesti kuinka aikoo tehdä kellolle väkivaltaa, mikäli se enää kertaakaan herättää hänet kesken unien.

Kirje alkaa asiallisesti, sillä se on omistettu "rakkaalle äidille". Tämän jälkeen kirje kuitenkin jatkuu selityksellä siitä, kuinka poika on taas kerran tullut revityksi ihanista unistaan raivostuttavan kellon alkaessa soida.

Poika ilmottaa selkein sanankääntein, että seuraavan kerran kun näin tapahtuu, hän aikoo laittaa kellon muovipussiin, viedä sen pihatielle ja hakata sen tunnistamattomaksi tohjoksi. Hän uhkailee saattavansa tuon "helvetillisen kapineen" sellaiseen kuntoon, että edes kierrätyskeskus ei pysty sitä käyttämään. Poika myös ilmoittaa, että herätyskellon hautajaisia vietetään tuona tuomiopäivänä kello 10 aamulla.

Loppuun poika on kirjoittanut, että äidin toiminnasta riippuu se, tarvitseeko tilanteen kellon suhteen mennä niin pitkälle kuin hän on aiemmin selittänyt. Viimeisessä lauseessa poika muistaa vielä kiittää äitiään tämän leipomasta leivästä.

- Se oli herkullista, kiitos! poika lopettaa kirjeen.

Kuvan alkuperäisestä kirjeestä pääset katsomaan tästä! (Huffington Post)

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat