Ranskalaismalli on käynyt läpi useita kauneusleikkauksia näyttääkseen seksinukelta

17.09.2014 06:55 - Reija Saarinen

Victoria Wild on nainen, joka tahtoo näyttää seksinukelta.

Ranskalainen malli Victoria Wild on nainen, jolla on hieman poikkeava unelma. Neitokainen tahtoo nimittäin näyttää seksinukelta. Tähän mennessä nainen on käyttänyt unelmansa tavoitteluun reilut 30 000 euroa. 30-vuotias nainen saa rahallista apua myös poikaystävältään.

- Kukapa ei tahtoisi tulla kohdelluksi kuin bimbo? Minusta seksinuken ulkonäkö on suunnattoman kiihottava. Ihmiset tuijottavat minua kaduilla ja minä rakastan sit, nainen kertoo.

Naisen menneisyys ei ole ollut täynnä plastiikkakirurgiaa, mutta idea nukkemaisesta ulkonäöstä nainen on silti haaveillut aina.

- Minulla oli hyvin normaali lapsuus pienessä maalaiskylässä. En todellakaan tiennyt mitään kauneusleikkauksista, mutta siitä huolimatta haaveilin aina muhkeista huulista ja järjettömän suurista rinnoista. Rakastin seksinukkien ulkonäköä ja sitä miten seksikkäitä ne olivat.

25-vuotiaana Victoria tapasi italialaisen bisnesmiehen, joka kehotti tyttöystäväänsä seuraamaan omaa unelmaansa. Herra on myös avustanut naista rahallisesti.

- Hän on menestyvä liikemies ja rakastaa minun muovista ulkonäköäni.

Katso kuvat naisesta alta.

Ennen kauneusleikkauksia:

Jälkeen operaatioiden:

Aiemmin uutisoimme naisesta, jonka takamukseen on ruiskutettu suunnattoman suuri määrä täytettä. Kuvat suuresta takamuksesta voit katsoa täältä.

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat