Typerimmät syyt, joiden vuoksi ihmiset ovat soittaneet hälytyskeskukseen - kuuntele puhelut ja ällisty

27.01.2014 21:15 -

Toisinaan ihmisillä näyttäisi olevan hieman ainutlaatuinen käsitys siitä, minkä takia hälytyskeskukseen tulisi soittaa.

Hätäkeskuksessa on monesti vaikea tietää, kenellä soittajalla on todellinen hätä. Seuraavat hätänumeroon soitetut puhelut ovat jääneet hätäkeskusten mieleen ja nousseet otsikoihin.

1. Nainen oli jäänyt "loukkuun" autoonsa

Eräs nainen soitti hätäkeskukseen ollessaan huolissaan omasta turvallisuudestaan. Hän luuli jääneensä loukkuun oman autonsa sisälle. Nainen yritti avata auton lukkoa automaattisesti toimivalla avaimella sen sijaan, että yksinkertaisesti vetäisi oven lukon itse ylös.

Kuuntele puhelu täältä.

2. Mies jäi kiinni kesken rikoksen

Huumeita myymässä ollut mies ei osannut yhtään kuvitella, että joku kuulisi rikoksen puhelimen välityksellä ja tulisi pidättämään hänet. Miehen taskussa ollut kännykkä oli nimittäin soittanut hänen tietämättään hälytysnumeroon. Puhelua jäätiin kuuntelemaan, jonka jälkeen poliisi sai tiedon rikoksesta ja kävi pidättämässä miehen.

Kuuntele puhelu täältä.

3. Nainen sai vääränlaisen hampurilaisen

Hätäkeskus vastaanotti puhelun naiselta, joka kertoi saaneensa vääränlaisen hampurilaisen.  Hän pyysi hätäkeskusta tulemaan paikan päälle ja auttamaan häntä saamaan oikeanlaisen hampurilaisen. Nainen ei myöskään hyväksynyt sitä, ettei häntä tultu suojelemaan ja puolustamaan.

Kuuntele puhelu täältä.

4. Nainen halusi nähdä hänen luonaan käyneen poliisin uudelleen

Naisen luona oli käynyt kaksi poliisia, joiden nimiä nainen yritti saada jälkikäteen selville. 45-vuotias nainen halusi tavata toisen poliiseista uudestaan, joten hän soitti hälytyskeskukseen. Myöhemmin nainen pidätettiin.

Kuuntele puhelu täältä.

5. Taloon murtautunut mies pelkäsi omasta puolestaan

Timothy Chapek päätti peseytyä suihkussa asunnossa, johon hän oli murtautunut. Murtautuja joutui kiuitenkin soittamaan hälytyskeskukseen ja kertomaan itse murtautuneensa taloon, koska kuuli yhtäkkiä talonomistajan olevan myös talossa. Mies kertoi hälytyskeskukselle huolissaan, että uskoi talon omistajalla olevan ase. Omistaja soitti myöhemmin itse keskukseen ja kertoi tapahtuneesta.

Kuuntele molemmat puhelut täältä.

6. Mies halusi seksipalveluita

Joshua Basso soitti yhden illan aikana seitsemän kertaa hälytyskeskukseen pyytäen sieltä kauniita naisia tulemaan hänen luokseen. Poliisit tulivat lopulta pidättämään miehen, joka kertoi soittaneensa keskukseen, koska hän ei ollut maksanut puhelinlaskuaan eikä siksi voinut soittaa muuhun kuin ilmaiseen hätänumeroon.

Kuuntele puhelu täältä.

Lähde: Guyism

Kilpailut

Uusimmat