Kuva: Fotolia

Lapsenvahteja välittävän firman reaktio homovastaisten vanhempien pyyntöön kerää kiitosta

22.04.2016 20:45 - Senja Rapila

Kristittyä ja homovastaista lapsenvahtia etsineet vanhemmat saivat etsinnöilleen karun päätöksen, kun REACH kids -firma kieltäytyi palvelemasta heitä.

Lapsenvahteja välittävä australialainen yritys REACH kids joutui epämiellyttävään tilanteeseen, kun suppeamielinen pariskunta tilasi lapsenvahtia itselleen heidän kauttaan. Yrityksen Facebook-postauksen yhteyteen on liitetty vanhempien kanssa käyty tekstiviestikeskustelu, josta ilmenee hyvinkin selvästi, etteivät he halua "vapaamielistä" henkilöä talouteensa.

"Meillä on kolme lasta, jotka ovat iältään 3-11 -vuotiaita. Lapsenvahdin tulee olla kristitty, koska meidän taloutemme on uskonnollinen. Haluamme myös, että lapsenvahti tukee päätöstämme opettaa lapsillemme, että homoavioliitot ovat väärin ja ettei sateenkaarikansaa tueta millään tavalla", vanhemmat kirjoittavat tilauksensa yhteyteen.

Tämän jälkeen REACH kids selkeästi tarjosi jotain henkilöä pestiin, jonka pariskunta hylkäsi välittömästi.

"Anteeksi, haluamme vain normaalin henkilön, emme sellaista, jolla on värjätyt hiukset tai joka tukee radikaaleja sukupuoliteorioita. Haluamme kasvattaa lapsemme normaaleiksi, joten jos pystytte tarjoamaan jonkun muun pyytämällemme illalle, se olisi mahtavaa."

Tämän viestin jälkeen lapsenvahteja välittävä yritys päätti, ettei aio palvella kyseistä asiakasta lainkaan.

"Me REACH kidsissä olemme todella kannustavia monimuotoisuudelle yhteisössämme. Vaikka ymmärrämme etteivät kaikki ajattele samalla tavalla, me uskomme vakaasti tasa-arvoisuuteen, joka koskee myös lesbo-, homo-, bi-seksuaali ja trans-kulttuureita. Olen näiden viestien jälkeen käännyttänyt tämän asiakkaan pois heidän LGBT-kulttuuria syrjivän käytöksensä vuoksi."

Julkaisu on saanut Facebookissa runsaasti tykkäyksiä ja rohkaisevia kommentteja, joissa kehutaan reaktiota asiakkaan tökeröön käytökseen.

Lue myös: Suosittu pornosivusto kunnioitti Princen poismenoa erikoisella tavalla - herättää ristiriitaisia mielipiteitä

Lue myös: Häitään järjestävä miespari sai törkeän vastauksen hääkutsuun - kirkko antoi tukensa

Lue myös: Rakkaus voitti - homopingviinipariskunta pääsi pois eläintarhan lisääntymisohjelmasta

Kilpailut

Uusimmat