Kuva: Facebook

Kuva pikkutyttöä kyyditsevästä motoristista suututti ihmiset - lapsen äiti julkaisi puolustuksen

03.05.2016 16:15 - Senni Loikala

Pariskuntaa syytettiin huonoiksi vanhemmiksi, kun kuva moottoripyöräreissuja rakastavasta lapsesta levisi nettiin. Nyt tytön äiti kertoo näkemyksensä tilanteesta.

Vain yksi Facebookiin ladattu valokuva sai aikaan sen, että ihmiset hukuttivat Mallory Torresin ja hänen kumppaninsa John Hayasin vihaviesteihin. Kuvassa John ajoi moottoripyörällä liikenteen keskellä, ja hänen takanaan istui pieni tyttö reppu selässään. Moni ajatteli, että tyttö oli vaarassa.

John, jolla on yli 20:n vuoden kokemus moottoripyöräilystä, oli hakenut puolisonsa tyttären koulusta moottoripyöllään, koska tämä rakasti ajoreissuja. Vaikka tytöllä oli tarvittavat varusteet, sai kuva  useat ihmiset suuttumaan. Monet kirjoittivat Yhdysvaltojen Teksasissa asuville Mallorylle ja Johnille, että nämä olivat huonoja vanhempia – olivathan he saattaneet lapsen vaaraan.

Äiti kyllästyi vihaviesteihin ja kirjoitti Facebookiin näkemyksensä reilu viikko sitten. Monet yhtyivät hänen mielipiteeseensä siitä, etteivät lapset ole missään turvassa ja tärkeämpää on mahdollistaa heille unohtumattomia kokemuksia. Elämä on elämistä varten, äiti painotti. Päivitystä on jaettu tiistaihin mennessä jo yli 44 300 kertaa. 

Elä, kun voit

Älkää kutsuko meitä huonoiksi vanhemmiksi, koska me emme lukitse lapsiamme huoneisiinsa iPadien ja älypuhelinten kanssa.

Älkää kutsuko meitä huonoiksi vanhemmiksi, koska annamme lastemme elää täysillä. Älkää haukkuko meitä siitä, että tahdomme saada lapsemme hymyilemään joka kerta, kun hänet haetaan moottoripyörällä koulusta kotiin.

Aion jatkossakin antaa tyttäreni tulla mieheni kyydissä kotiin, jos hän niin tahtoo. Aion jatkossakin olla niin hyvä vanhempi kuin mihin vain pystyn. Aion pitää lapseni onnellisina ja rukoilen, että he olisivat turvassa, olivatpa he koulussa, kotona, ystäviensä luona, urheilukentällä tai moottoripyörän kyydissä.

En aio kieltää lastani pääsemästä moottoripyörän kyytiin vain, koska kourallinen umpimielisiä ja tietämättömiä vanhempia ajattelee olevansa ”täydellisiä vanhempia."

Ei ole mitään järkeä olla elossa, jos et elä täysillä!!!"

Lue myös: Isän kirjoitus kotivaimolleen leviää netissä: "Minähän se olen tehnyt töitä koko päivän..."

Kilpailut

Uusimmat