Brasilialainen nainen, 27, on kauneusleikkausaddikti: "Kaikkien pitäisi leikellä itsensä kauniiksi"

14.05.2016 16:15 - Rea Tallgren

Aleira Avendaño on käyttänyt tuhansia euroja saavuttaakseen ulkomuodon, jota pitää täydellisenä.

Aleira Avendaño on 27-vuotias nainen, joka on käynyt lukemattomissa leikkauksissa saavuttaakseen ulkomuodon, jota hän itse pitää ihanteellisena.

Tummalle naiselle on tehty kuusi rasvaimua, neljä rintojensuurennusta, kolme nenäleikkausta ja lisäksi häneltä on poistettu kylkiluita, jotta hän sai haluamansa "täydellisen kitaravartalon." Pelkästään hänen kasvoistaan on muokattu niin poskia, leukaa kuin huuliakin. Myös hampaat on vaihdettu uusiin. 

- Olen käynyt tuhansissa leikkauksissa, Avendaño itse arvioi. 

Julkkiksista Avendaño ihailee Kim Kardashiania, koska tämä on "luonnollinen." Sen sijaan esimerkiksi Victoria Beckhamia nainen ei katso ylöspäin. 

- Hänellä ei ole ollenkaan rintoja! Hänen miehestään kyllä pidän, Avendaño sanoo. 

Kallis hinta

Avendañon omien sanojen mukaan hän oli nuorempana "ruma" ja hän pitää itseään onnekkaana, kun on saanut muokata itsensä erilaiseksi kuin millaiseksi syntyi. 20-vuotiaana hänelle oli tehty jo kuusi leikkausta. 

Ulkomuotoon hän pitää leikkauksien lisäksi yllä todella tiukalla dieetillä. Hän syö päivittäin kuusi ateriaa, joista muodostaa yhteensä 600 grammaa. Hän kantaa aina mukanaan pientä vaakaa, jolla mittaa annoksiensa painon. Lisäksi hän on käyttänyt jo vuosikausien ajan korsettia ympäri vuorokauden. 

- Otan sen pois vain mennessäni suihkuun tai tehdessäni tuhmuuksia, nainen kertoo haastattelussa. 

Avendañon ulkonäkö ei ole tullut halvaksi naiselle. Rahallisten kustannusten lisäksi se on maksanut hänelle mahdollisuuden lisääntyä. Silti Avendañonia ei kaduta. 

- Jokaisen naisen pitäisi leikellä itsensä kauniimmaksi, hän neuvoo. 

Katso kuvia Avendañonista alta. 

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat