Kuva: Fotolia

Horoskooppimerkki paljastaa, kenen kanssa saat parasta seksiä

27.05.2016 13:45 - Reija Saarinen

Kun kaksi samantyylistä ihmistä tapaa, saattaa kipinöitä lennellä hieman enemmänkin.

Horoskooppien avulla voidaan selvittää ihmisestä yllättävänkin paljon. Voidaan päätellä jotain hänen luonteestaan sekä ajatusmaailmastaan. Sen lisäksi voidaan päätellä se, millaisen kumppanin henkilö vierelleen ansaitsee.

Women´s Health lehdessä astrologi Aurora Tower kertoi, mitkä tähtimerki luovat kuumimmat seksiparit.

Oinas (21.3.-19.4.) ja Vaaka (23.9.-23.10.)

Oinas ja vaaka ovat molemmat hyvin energisiä merkkejä. Kun nämä kaksi pääsevät seksin makuun, siinä saattaa helposti mennä koko yö. Oinas rakastaa vaa´n flirttailevaa tyyliä, kun taas vaaka nauttii siitä, että oinas määrää tahdin.

Härkä (20.4.-20.5.) ja Skorpioni (24.10.-22.11.)

Härkä ja skorpioni ovat molemmat hyvinkin intohimoisia merkkejä, jotka rakastavat nautinnollisten hetkien viivyttämisestä. Näiden kahden seksissä esileikki saattaa kestää tunteja ja kun viimein päästään asiaan ovat pitkät, intensiiviset katseet pääosassa.

Kaksonen (21.5.-20.6.) ja Jousimies (23.11.-21.12.)

Kaksonen ja jousimies ovat seikkailunhaluisia merkkejä. Heidän seksissään houkutus uusiin kokemuksiin on aina läsnä. Oikeastaan heille vain taivas on rajana.

Rapu (21.6.-22.7.) ja Kauris (22.12.-19.1.)

Lempeä ja rauhallinen ulkokuori saattaa hämätä, sillä tässä on kaksikko, jokä osaa sytyttää asiat makuuhuoneen puolella. Rapu on supermysteerinen, mikä taas kiihottaa kaurista. Kauris sen sijaan on yksi tuhmimmista tähtimerkeistä, mikä sopii ravulle loistavasti.

Leijona (23.7.-22.8.) ja Vesimies (20.1.-19.2.)

Leijona ja vesimies ovat molemmat itsevarmoja ja tietävät tarkalleen mitä he haluavat. He kiihottavat monin tavoin toistensa uteliaisuutta ja kokeilunhalua ja nauttivat toistensa antamasta huomiosta.

Vaaka (23.9.-23.10.) ja Kalat (20.2.-20.3.)

Vaaka ja kalat ovat anteliaita ja rakastavia. Kun he sitten kohtaavat, voivat he yhdessä sukeltaa syvälle rakkauteen. Heille seksi on suuri seikkailu, josta nautitaan kaikilla aisteilla.

Lue myös: Neitsyt ihastuu idiootteihin, härkä jääräpäihin - katso mitä horoskooppimerkkisi sanoo miesmaustasi

Lähde: Women´s Health

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat