Kyynelvaroitus! Unissaan hymyilevän tyttövauvan kuva leviää, taustalla riipaiseva tarina

16.06.2016 13:15 - Senni Loikala

Moottoripyöräilyä rakastanut tuleva isä toivoi, että vauvasta otettaisiin kuvia pian syntymän jälkeen. Näin tapahtui, vaikka hän ei ollut enää itse paikalla.

Yhdysvaltalainen pariskunta Kathryn Williams ja Hector Alvarez odotti innoissaan esikoistaan tänä vuonna. Miesystävä suunnitteli, että kun pienokainen syntyy, pitäisi tulokas viedä heti ammattikuvaajan ikuistettavaksi.

- Hän oli niin innoissaan siitä, että hänestä tulisi isä, Kathryn kertoo Inside edition -sivustolle.

Odottava äiti kohtasi tragedian ennen lapsen syntymää. Hector ammuttiin kuoliaaksi vain 25-vuotiaana. Näin Kathryn oli menettänyt äkillisesti kumppaninsa ja vatsassa kasvava pienokainen isänsä.

Isän toiveesta totta

Pieni tyttövauva, Aubrey, syntyi toukokuussa. Kathryn tahtoi toteuttaa edesmenneen miehensä toiveen ja vei vauvan naapurinsa ja perhetuttunsa, valokuvaaja Kim Stonen luokse. Mukana äidillä oli Hectorin moottoripyöräilykypärä ja ajohanskat. Edesmennyt isä oli rakastanut moottoripyöräilyä.

Stone asetti nukkuvan vauvan pään ajohanskojen päälle, aivan kuin isä olisi ollut pitelemässä lastaan. Samalla vauva alkoi hymyillä.

- Se oli todella ainutlaatuista. Heti, kun laitoin hanskat hänen päänsä alle, vauva alkoi hymyillä. Minulla ei ollut aikaa asetella kuvausvaloja, vaan kuvat täytyi ottaa saman tien, Stone kertaa.

Enkeleitä vieressä

Stone julkaisi Facebookissa valokuvan Aubrey-vauvasta isänsä moottoripyörävarusteiden kanssa viime viikolla. Koskettavasta kuvasta tuli nopeasti nettihitti.

Hänen isänsä rakasti moottoripyöräilyä. Hän käytti aina kunnollisia suojavarusteita. Hän tahtoi varmistaa, että hän itse oli turvassa eikä tahtonut ottaa mitään riskejä, koska hän odotti tyttövauvaansa niin kovin. Mutta hän ei ikinä päässyt pitelemään tyttövauvaansa sylissä. Hänen ystäväksi luulemansa henkilö riisti tulevan isän hengen vain kuukautta ennen vauvan syntymää.

Sanotaan, että enkelit ovat läsnä, kun vauvat hymyilevät unissaan. Uskon, että se on aivan totta”, Stone kirjoittaa kuvan yhteydessä.

Kaunis otos on erityisen tärkeä luonnollisesti äidille. Hän uskoo, että Hector tulee aina rakastamaan tytärtään tuonpuoleisuudessa.

- Tämä muistuttaa, että vaikka hän ei ole täällä fyysisesti, hän tulee aina olemaan kanssamme. Hän tulee aina näyttämään tytölle rakastavansa häntä, äiti sanoo.

Katso koskettava päivitys alta.

Lue myös: Pinnasängyssä vauvansa kanssa nukkuvasta äidistä nettihitti - taustalla riipaiseva tarina

Lue myös: Morsiamen rankka tausta ikuistettiin liikuttavaan valokuvaan - pystytkö katsoa herkistymättä?

Kilpailut

Uusimmat