Crossfit-kaunotar julkaisi riipaisevan avoimen kirjoituksen: "En näytä samalta kuin muut"

29.06.2016 14:45 - Rea Tallgren

Jamie Hagiya julkaisi itsestään kuvan, jonka kuvatekstissä hän kertoi surullisen totuuden omasta kehonkuvastaan.

Vaikka 29-vuotias Jamie Hagiya on kenen tahansa tavallisen tallaajan silmissä superlihaksikas ja sporttisen näköinen, ei amerikkalainen crossfit-kilpailija silti ole tyytyväinen omaan ulkomuotoonsa. Hän julkaisikin Facebookissa avoimen kirjoituksen siitä, millaisia ongelmia hänellä itsellään on kehonkuvansa kanssa.

"Aion nyt nostaa esiin yhden asian, joka on painanut mieltäni todella paljon lähiaikoina. Se liittyy kehonkuvaani. 

Minä en näytä samalta, kuin muut crossfit-kilpailijanaiset. Heillä on kehossaan nolla prosenttia rasvaa ja heidän vatsalihaksensa erottavat selvästi. 

Minä en näytä siltä. 

Treenaan kuin hullu päivittäin. Syön todella puhtaasti, mutta toki silloin tällöin hemmottelen itseäni.

Vartaloni selittyy osittain geeneillä ja osittain sillä, että voisin toki syödä vielä vähemmän kaloreita. Mutta minun on pakko syödä paljon, että jaksan urheilla. En voi murehtia sitä, näytänkö samalta kuin kaikki muut, koska tiukka sikspäkki ei välttämättä takaa sitä, että on paras urheilija. 

Joten kaikille teille, jotka koette, että teidän täytyy näyttää tietynlaiselta ollaksenne hyviä urheilijoita; älkää. Pitäkää leuka pystyssä ja jatkakaa samaan malliin!"

Kirjoitus kertoo tärkeää sanomaa siitä, että oman kehoonsa voi olla tyytymätön, vaikka se muiden silmiin olisikin todella treenattu tai kaunis. Kirjoituksen perimmäinen viesti on kuitenkin kauniisti se, että tärkeintä on se, miten kroppa toimii, eikä se, miltä se näyttää. 

Jamiella on Instagramissa lähes 50 000 seuraajaa ja siksikin on hienoa, että hän nosti esiin näin tärkeän aiheen. Hänen kirjoitustaan onkin kiitelty runsaasti niin Facebookissa kuin Instagramissa ja Jamieta on ylistetty hänen rohkeutensa takia. Facebookissa kirjoituksella on peräti 55 000 tykkäystä ja yli 7000 jakoa. 

Lue myös: Personal trainer paljastaa suomalaisten pahimmat kuntosalivirheet - kuulostaako tutulta?

Lue myös: Eikö treenaaminen kiinnosta? 4 asiaa, jotka pitävät sinut kunnossa sen sijaan

Kilpailut

Uusimmat