Video naisille suunnitelluista kynistä leviää jälleen netissä - "prinsessavärit ja tuplahinta"

05.07.2016 09:45 - Rea Tallgren

Joskus hyväksi ajateltu idea saattaa kaduttaa jälkikäteen. Näin luultavasti kävi ainakin naisille suunnattujen kynien suhteen.

Vuonna 2012 suosittu kynävalmistaja toi markkinoille kaksi kynää, jotka oli suunnattu naisille. Pinkin ja violetin kynän pakkauksessa se luki isoin kirjaimin. Kynän kerrottiin "sopivan naisen käteen." Valmistaja ei ehkä ajatellut asiaa ihan loppuun asti, sillä naistenkynistä on seurannut vuosien varrella melkoinen polemiikki, joka jatkuu edelleen.

Kenties parhaiten monien ajatukset naisten kynistä puki taannoin sanoiksi koomikko ja juontaja Ellen DeGeneres, joka suorastaan lyttäsi tuotteen maanrakoon ohjelmassaan - sarkasmin turvin tosin.

DeGeneres sanaili muun muassa, että on hyvä, että naiset saivat omat kynät, koska yhtä paljon palkkaa emme saa kuin miehet. Hän myös ihmetteli, miten olemme voineet kirjoittaa miesten kynillä kaikki nämä vuodet ja miten on mahdollista, että vuosien saatossa miehille on kehitelty niin potenssi- kuin kaljuuntumisenestolääkkeitäkin, mutta vasta nyt naisille on kehitelty oma kynä, jota hekin voivat huoletta käyttää.

Video DeGeneresin avautumisesta on alkanut jälleen levitä netissä. Nähtäväksi jää, lisääkö se kynien myyntiä vai ei. Katso video alta. 

Lue myös: Puhelimiin vaaditaan uudenlaisia emoji-kuvia - esittävät naiset aivan uudenlaisessa valossa

Kilpailut

Uusimmat