Kuva: AOP

Harry Potter -teemainen vauvakuva sulattaa sydämiä netissä - katso

13.07.2016 21:45 - Iiro Myllymäki

Kuvaa on jaettu Facebookissa jo noin 90 000 kertaa.

Yhdysvaltalainen pariskunta Katherine ja Jesse Oldfield osoittaa Harry Potter -faniutensa persoonallisella tavalla. Buzzfeed-sivusto kertoo, että pari otti ensimmäisestä lapsestaan Sebastianista Potter-teemaisen kuvan hautausmaalla, kun lapsi oli kahdeksan kuukautta vanha. Kun he saivat toisen lapsensa Theodoren, he halusivat ottaa hänestäkin hienon Potter-teemaan sopivan kuvan. Tuon idean lopputulos on nyt noussut suureen nettisuosioon.

Katherine keksi, että vauva voitaisiin kuvata alruunakasvina, joka nostetaan ylös ruukusta. Kuvaan otettiin mukaan myös vanhempi lapsi Sebastian Harry Potteriksi sonnustautuneena. Kuvan onnistumisen kannalta oli tärkeää, että Theodore saataisiin itkemään. Koska alruunan itkua kuvaillaan Potter-kirjoissa vaaralliseksi ääneksi, Sebastianille laitettiin kuvaan kuulokkeet. Vauvan itkettäminen ei ollut kuitenkaan helppo tehtävä.

- Hän oli hyvin tyytyväinen ruukussa, johon hänet oli laitettu. Hän jopa alkoi nukahdella, kertoo valokuvan ottanut Kelsey Clouse Cosmopolitan-sivustolle.

Lopulta täydellinen kuva saatiin otettua. Clouse jakoi kuvan Facebookin valokuvaussivullaan, ja kuvaa on jaettu reilun viikon aikana jo melkein 90 000 kertaa. Katso kuva alta:

Alruunan vetämistä Harry Potter ja salaisuuksien kammio -elokuvassa (kuva: AOP)

Lue myös: Uusi Harry Potter -näytelmä villitsee - liput myyty loppuun vuoteen 2017 asti

Lähteet: Cosmopolitan, Buzzfeed

Kilpailut

Uusimmat