Kuva: YouTube

Mies hyppäsi lentokoneesta ilman laskuvarjoa - stuntti vietiin pitemmälle kuin koskaan ennen

31.07.2016 21:15 - Mika Parikka

Ihmiset ovat ennenkin hypänneet ilman laskuvarjoa lentokoneesta, mutta tällä kerralla temppu vietiin vieläkin pitemmälle.

Laskuvarjohyppy ilman laskuvarjoa kuulostaa huonolta vitsiltä, mutta se on toteutettu jo pariinkin otteeseen. Tempun ovat tehneet ainakin extreme-urheilija Travis Pastrana sekä suomalainen hurjapää Antti Pendikainen. Tempuissa miehet ovat hypänneet ilman varjoa, mutta ennen laskeutumista tarranneet kaveriin, jolta varjo löytyy. Nyt YouTubeen ladatussa videossa nähdään kuinka temppu tehdään kokonaan ilman laskuvarjon apua.

Asialla on ammattilainen Luke Aikins, jolla on vyöllään 18 000 laskuvarjohyppyä. Mies on myös tehnyt stuntteja Iron Man 3 -elokuvaan. Yhtään kokemattomampaa hyppääjää ei temppuun olisi luultavasti suostuttu ottamaankaan. Mies hyppäsi 7,6:sta kilometristä ilman laskuvarjoa ja ilman kavereiden apua. Hän laskeutui suureen verkkoon, eli hyppäsi loppuun asti ilman laskuvarjon apua.

Verkko oli kolmasosan jalkapallokentästä, joten tähtäyksenkin tuli noissa vauhdeissa olla kunnossa. 

"Jos en olisi ollut hermostunut, olisin tyhmä. Puhumme laskuvarjohypystä ilman laskuvarjoa, otan sen hyvin vakavasti", Aikins totesi The Guardianille

Katso älytön hyppy alta:

Lähde: The Lad Bible

Lue myös: Itkuvaroitus! Pojan yllätys isoäidille sai internetin sekaisin - katso video

Kilpailut

Uusimmat