Kuva: Fotolia

Mies löysi madon ostamastaan kurkusta ja valitti kaupalle - tilanne lähti nopeasti lapasesta

09.08.2016 16:45 - Iiro Myllymäki

Madon traagista tarinaa hautajaisineen päivineen on seurattu innolla Facebookissa.

Brittiläinen Wes Metcalfe koki yllätyksen ostettuaan Tesco-ruokakaupasta kurkun. Kurkun muovikääreen alle oli litistynyt mato, ja luonnollisesti Metcalfe halusi ruokakaupan saavan tietää tästä ikävästä yllätyksestä.

Mies päätti kuitenkin suhtautua asiaan huumorilla ja kirjoitti kieli poskessa julkisen viestin Tescon Facebook-sivulle. Viestissä Metcalfe kertoo, että perheensä kanssa päätti nimetä lemmikkimadon Williamiksi, mutta huomasi myöhemmin madon olevan pelottavan eloton. Mies kirjoittaa, että nyt hänellä on edessään matohautajaisten suunnittelu ja kysyy, mitä Tesco aikoo tehdä hyvittääkseen asian. Katso viesti kuvan kera alta:

Tescon asiakaspalvelun Rob lähti vitsiin mukaan ja ensimmäisessä viestissään pahoitteli, ettei ehdi osallistua William-poloisen hautajaisiin. Sen sijaan Rob kirjoitti kauniin runon Williamin muistolle. Tämän viestin voit lukea alta:

Metcalfe jatkoi viestittelyään Tescolle – ja samalla tuhansille tilannetta seuranneille Facebook-käyttäjille – ja laittoi päivityksen madon hautajaisista.

”Mitä voisin sanoa, tämä on ollut tunteikas päivä, mutta hautajaiset sujuivat ongelmitta. Tescon Rob, me luimme runosi ääneen eikä vieraiden joukossa kukaan selvinnyt kyyneleittä”, Metcalfe kirjoittaa ja jatkaa viestiään itsekirjoittamallaan runolla Williamin muistolle. Viestin yhteydessä mies on jakanut myös kuvan hautajaisista, jossa madon muistoksi on pystytetty jäätelötikuista tehty risti:

Viestinvaihto jatkui tästä vielä muun muassa Williamille tehtyjen laulujen sanoituksilla. Kauppaketjun asiakaspalvelija kertoo antavansa 12 euron arvoisen lahjakortin ”kattamaan hautajaispäivän kulut”.

Koko viestiketjun avanneesta kurkkukuvasta on tykätty jo yli 80 000 kertaa, ja kommenttiviestejä kuvaan on tullut yli 13 000. Williamin traaginen tarina on siis koskettanut monia – tai ainakin hauskuuttanut.

Lue myös: Mekkoon pukeutunut mies sai kanssamatkustajan valittamaan junayhtiölle - vastauksesta nettihitti

Lähde: Bored Panda

Kilpailut

Uusimmat