Mies käytti tonneja saadakseen täydellisen takapuolen - hurja muutos!

12.08.2016 18:15 - Emma Ylistalo

Joey Prixx on käyttänyt kauneusleikkauksiinsa 54 000 euroa.

26-vuotias Joey Prixx on käynyt läpi 100 toimenpidettä, joihin on kulunut yhteensä noin 150 tuntia leikkauksia. Hän on käyttänyt 54 000 euroa saadakseen täydelliset kasvot ja takapuolen.

Prixx sanoo, että kauneisleikkaukset ovat olleet iso osa hänen elämäänsä viimeiset viisi vuotta. Hänelle on tehty kaksi nenäleikkausta ja hän käy muutaman kuukauden välein laitattamassa huulensa ja ottamassa Botoxia kasvoihinsa. Puolen vuoden tai vuoden välein Prixx ottaa täytettä poskipäihinsä.

Viimeisin suuri muutos Prixxillä on ollut takapuoli, josta hän on tehnyt kolminkertaisen silikoni-implanttien avulla. Hänelle on lisätty implantteja kumpaankin pakaraan.

"He jotka tuntevat minut, tietävät, että rakennan sellaista, minkä minä näen täydellisenä ja rakastan sitä, mitä olen tehnyt ja haluan levittää viestiä omana itsenään olemisesta." hän kirjoittaa Instagram-kuvansa yhteyteen.

Prixx ei kuitenkaan kehota ketään kiirehtimään vastaavaan leikkaukseen.

- Kenelle tahansa, joka haluaa tehdä sellaisen, kehotan olemaan sataprosenttisen varma. Minulla oli paljon kipuja, mutta minulle se oli todella sen arvoista.

Hän toivoo myös jonain päivänä pystyvänsä kasvattamaan takapuoltansa entisestään, mutta nyt hän on tyytyväinen tämän hetkiseen. 

Lähde: Metro.uk

Lue myös: Kahden lapsen äiti, 52, käyttänyt omaisuuden kauneusleikkauksiin - vanhat ystävät eivät tunnista

Kilpailut

Uusimmat