Kuva: Fotolia

Petetty nainen myy häämekkoaan netissä - antaa ex-miehen kuulla kunniansa myynti-ilmoituksessa

17.08.2016 17:15 - Iiro Myllymäki

Nainen haluaa päästä eroon mekosta aviomiehen karattua toisen naisen matkaan.

Mikä neuvoksi, kun kaapissa lojuu häämekko, joka muistuttaa ikävällä tavalla rikkoutuneesta avioliitosta? Brittiläinen bloggaaja Samantha Wragg, 28, päätti myydä häämekkonsa nettihuutokauppasivu eBayssa sen jälkeen, kun hänen avioliittonsa kariutui miehen petettyä häntä ja lähdettyä toisen naisen matkaan. Avioliittoa ehti kestää vain puolitoista vuotta.

Wragg on mekon myyntisivulla kirjoittanut saatesanoiksi katkeran, mutta kuivan huumorin sävyttämän tekstin. Nainen kirjoittaa, että myy mekon pääasiassa, jotta pystyy maksamaan avioeron kustannukset. Mekon kunto on hänen mielestään hyvä, mutta mekko ”vaatii kuivapesua ennen käyttöä, jotta pääsee eroon pettämisen lemusta”.

”Minulla ei ollut aikaa viedä sitä itse kuivapesuun ennen kuin pettävä paskiaisaviomieheni päätti laittaa pisteen avioliitollemme.”

Mekosta tehty monta tarjousta

Wragg pahoittelee myyntitekstissään, että mekosta ei ole enempää kuin kaksi kuvaa. Nainen kirjoittaa polttaneensa tai muuten hävittäneensä lähes kaikki kuvat, joissa on entisen miehen ”ällöttävät kasvot”. Mekon myyntisivun ja kuvat pääset näkemään tästä.

”Jos haluat mekon, joka on täynnä huonoja muistoja ja murskautuneita toiveita ja haaveita, tämä on juuri sinulle! Toivottavasti mekko tuo sinulle enemmän onnea kuin minulle, ja jos ei… ainahan voit myydä sen täällä.”

Kaunis Art Deco -merkkinen mekko on herättänyt mielenkiintoa eBayssa. Siitä on tehty yli 20 tarjousta, ja tällä hetkellä korkein tarjous liikkuu 12 000 euron tienoilla. Mekon lähtöhinta oli noin 600 euroa.

Lue myös: Ihmiset kertovat: Syy sille, että petin kumppaniani

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat