Kuva: Fotolia

Lesboparin talo vandalisoitiin julmasti - naapureiden solidaarisuuden osoitus liikuttaa

24.08.2016 15:45 - Senja Rapila

Tässä pienessä naapurustossa näytettiin, että jokainen yhteisön jäsen on tärkeä, seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta.

Cari Ryding on asunut Yhdysvaltojen Massachuttesissa 23 vuotta ja kasvattanut perheensä siellä. Hän erosi miehestään 10 vuotta sitten ja vaimo Lauri muutti kuusi vuotta sen jälkeen Carin luokse. Nainen tunsi välittömästi olonsa tervetulleeksi naapurustoon.

Aiemmin tällä viikolla Lauri ja Cari saapuivat lomalta kotiinsa ja huomasivat, että heidän sateenkaarilippunsa oli varastettu ja taloon heitetty kananmunia.

Tämä oli ensimmäinen kerta, kun pariskunta koki vandalismia kotiseudullaan. Sen jälkeen kun Cari ja Lauri ilmoittivat asiasta poliisille, he kyselivät naapureiltaan, jos nämä olisivat nähneet mitään epäilyttävää. Vaikka tilanne järkytti, sai naapuruston reaktio heidät kyyneliin. 

Naapurit olivat ripustaneet kymmeniä sateenkaarilippuja ulos talojensa yhteyteen. Lippuja oli ripustettu terasseille, puutarhoihin ja aitoihin.

- Kaikki ovat tukeneet meitä ja sitä, minkä takana seisomme. He ovat valaneet meille uskoa ihmiskuntaan. Olemme syvästi kiitollisia, Cari on kirjoittanut Facebook-sivulleen.

Lähde: Metro

Lue myös: Tuore vaimo hävitti passinsa - mies lähti yksin häämatkalle, katso hauskat kuvat

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat