Kuva: AOP

Kasvonsa menettäneen miehen elämä muuttui täysin - kuvat eivät herkimmille

25.08.2016 21:45 - Pauliina Jokinen

Newyorkilaispalomies menetti kasvonsa 14 vuotta sitten.

Patrick Hardisonin, 42, kasvot paloivat pahoin 14 vuotta sitten työtapaturmassa. Palomiehenä työskennellyt Hardison menetti osan näkökyvystään, suuren osan kasvojensa lihaksista sekä korvansa. Mies eli vuosia arpeutuneiden kasvojen kanssa ja vältteli ihmisten katseita, kunnes vuosi sitten Hardisonille tehtiin kasvojensiirto, joka muutti miehen elämän.

26 tuntia kestäneessä leikkauksessa Hardison sai uudet kasvot. Ne siirrettiin hänelle pyöräonnettomuudessa menehtyneeltä mieheltä.

Vuodessa Hardisonin elämä on muuttunut huomattavasti parempaan. Mies kertoo kokevansa olonsa pitkästä aikaa "tavalliseksi" - hän ei ole enää pelokkaiden katseiden kohde.

- Olen tavallinen mies, joka kulkee kadulla, Hardison kuvaili muutosta.

- Ihmiset huomaavat, että kasvoilleni on tapahtunut jotakin, mutta he eivät arvaa kyseessä olevan kasvojen siirto, mies jatkoi.

Hardison kertoo nauttivansa massaan sulautumisesta. Nykyisin mies uskaltautuu ihmisten ilmoille ja on viettänyt aikaa lastensa kanssa muun muassa huvipuistoissa. Hardison on myös uskaltautunut uimaan ensimmäistä kertaa 15 vuoteen. Lisäksi hän on aloittanut kuntosaliharrastuksen.

- En uskonut eläväni normaalia elämää enää koskaan, Hardison kuvaili muutosta.

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Lue myös: Myös intiimialueet täynnä mustetta - katso, miltä maailman tatuoiduin mies näyttää

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat